ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δημοσιογράφος RAI: "Ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει την τιμή για Μανωλά, η Νάπολι ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ"

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα του Champions League κόντρα στην Γκενκ | 2 Οκτωβρίου 2019
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα του Champions League κόντρα στην Γκενκ | 2 Οκτωβρίου 2019 @2019 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Τσίρο Βενεράτο της RAI επιβεβαίωσε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά καθώς και τη θετική διάθεση των παρτενοπέι να δώσουν τον παίκτη αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Το όνομα του Κώστα Μανωλα φιγουράρει εδώ και καιρό στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού ωστόσο τα τελευταία 24ωρα το φλερτ μεταξύ των πρωταθλητών Ελλάδας και της Νάπολι φαίνεται πως έχει αναθερμανθεί, με αρκετά να είναι τα δημοσιεύματα από την Ιταλία που κάνουν λόγο για συζητήσεις μεταξύ των ερυθρολεύκων και των παρτενοπέι για τον 30χρονο Ιταλό διεθνή στόπερ.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα ήρθε να τα επιβεβαιώσει και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τσίρο Βενεράτο, με τον δημοσιογράφο της Rai να φιλοξενείται στον ραδιοφωνικό σταθμό "Kiss Kiss Napoli" στο πλαίσιο της εκπομπής "Radio Goal" και να αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Κώστα Μανωλά και ο παίκτης θα επέστρεφε ευχαρίστως στην Ελλάδα. Ο ελληνικός σύλλογος θέλει να ρίξει το κόστος της μεταγραφής ώστε να μπορέσει να αντέξει οικονομικά το κασέ του Μανωλά.

Η Νάπολι ζητάει ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Γίνονται διαπραγματεύσεις, η Νάπολι δεν έχει θέσει βέτο. Η Νάπολι θα επένδυε τα χρήματα του Μανωλά για φουλ-μπακ, με τον Έμερσον Παλμιέρι να αποτελεί προτεραιότητα.

Η Νάπολι θα ήθελε να πάρει έναν κεντρικό αμυντικό με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς. Οι Ρουγκάνι και Σενέζι είναι τα δύο ονόματα που εξετάζονται σοβαρά".


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έμερσον Παλμιέρι, που εμφανίζεται ως πρώτη επιλογή της Νάπολι για την ενίσχυσή της, θέλει να μετακομίσει στο "Σαν Πάολο", με την Τσέλσι να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2023 κάτι που σημαίνει πως είναι δυνατή η μετακίνησή του στην ιταλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ