ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έχει καταθέσει πρόταση 15-18 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Κώστας Μανωλάς από παιχνίδι της Νάπολι για το Champions League με αντίπαλο τη Γκενκ | 2 Οκτωβρίου 2019
Ο Κώστας Μανωλάς από παιχνίδι της Νάπολι για το Champions League με αντίπαλο τη Γκενκ | 2 Οκτωβρίου 2019 2019 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά., η οποία μάλιστα φτάνει τα 15-18 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τη "Repubblica".

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με τους Ιταλούς έχει καταθέσει πρόταση για τον Κώστα Μανωλά.

"Πρόταση για τον Μανωλά. Ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον αμυντικό, η Νάπολι το σκέφτεται" αναφέρουν μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται και σε ποσά.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει στο τραπέζι ένα ποσό που κυμαίνεται από τα 15 μέχρι τα 18 εκατομμύρια ευρώ για τον 30χρονο στόπερ σύμφωνα με τη "Repubblica".

Βέβαια, το συγκεκριμένο ποσό απέχει αρκετά από αυτό που φέρεται να ζητά η Νάπολι για τον παίκτη, το οποίο είναι διπλάσιο φτάνοντας τα 36 εκατομμύρια ευρώ. Όσα είχε δώσει για να τον αποκτήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μανωλάς έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Νάπολι το οποίο του αποφέρει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Ολυμπιακός: Έχει καταθέσει πρόταση 15-18 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά σύμφωνα με τους Ιταλούς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ