ΑΕΚ

Δημοσίευμα για Ασάντε και ΑΕΚ

Δημοσίευμα για Ασάντε και ΑΕΚ
Σόλομον Ασάντε ©BACKPAGEPIX 2013

Μέχρι και την… Αφρική έφτασε το όνομα της ΑΕΚ και η εμπλοκή σε μεταγραφικό σενάριο. Η ιστοσελίδα «footyday.com» επικαλείται δημοσιεύματα του Τύπου της Γκάνας, σύμφωνα με τα οποία η Ένωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου Σόλομον Ασάντε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «footyday.com», η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σόλομον Ασάντε. Πρόκειται για έναν 25χρονο Γκανέζο εξτρέμ, που αγωνίζεται στην Μαζέμπε του Κονγκό και πρόσφατα κλήθηκε και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για τον Ασάντε, ενδιαφέρεται και η Μαμελόντι Σανντάουνς από τη Νότια Αφρική. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Μαζέμπε, Μόισι Κατούμπι, είχε απορρίψει προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης, καθώς είχε πείσει τον παίκτη να μείνει για λίγο ακόμα στο Κονγκό. Ενώ στην αρχή της σεζόν, η Γκουάον από την Κίνα, είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Ασάντε. Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης θεωρείται βέβαιο πως θα φύγει από την ομάδα, αλλά θα αποφασίσει σε μερικές… εβδομάδες για το μέλλον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βγήκε (ξανά) στην αγορά του Νησιού

Αδιέξοδο προχειρότητας

"Όχι Βαλένθια σε ΑΕΚ για Νάντο"

Πέκχαρτ, η βατή λύση

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ