ΑΕΚ

Βγήκε (ξανά) στην αγορά του Νησιού

Βγήκε (ξανά) στην αγορά του Νησιού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περιπτώσεις επιθετικών που ανήκουν σε βρετανικές ομάδες, εξετάζουν από την ΑΕΚ ενόψει της ενίσχυσης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Από εκεί που ξεκίνησαν την μεταγραφική τους αναζήτηση στην χειμερινή αγορά, εκεί φαίνεται πως καταλήγουν στην ΑΕΚ, προκειμένου τελικά να ενισχυθούν. Οι «κιτρινόμαυροι», παρά το ναυάγιο με την περίπτωση Σα, ψάχνονται ξανά στην Μεγάλη Βρετανία. Αυτή την φορά όχι για τον Ν’ Ζόγκμπια όπως πριν από έναν μήνα, αλλά για σέντερ φορ.

Σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις, στην ΑΕΚ έχουν εντοπίσει δυο περιπτώσεις επιθετικών που ανήκουν σε βρετανικές ομάδες, αλλά μπορούν να αποκτηθούν άμεσα. Ακόμα και με την μορφή δανεισμού. Περιπτώσεις, τις οποίες δεν εντόπισε ο Γκουστάβο Πογέτ, αλλά τις γνωρίζει καλά. Για λόγους ευνόητους, θέλουν από την ΑΕΚ να κινηθούν και αστραπιαία αλλά και υπό άκρα μυστικότητα, προκειμένου να κλείσουν μια εκ των δυο. Μάλιστα αμφότερες προφανώς και έπεσαν στο τραπέζι την Τρίτη στα Σπάτα, στις συζητήσεις που είχε ο Πογέτ με τον Μιλοβάνοβιτς και τον Μπάγεβιτς.

Εξελίξεις με Άρθο, ίσον εξελίξεις με στόπερ

Έστω και αν πλέον απομένουν μόνο λίγες ημέρες για να πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, στην ΑΕΚ έχουν πολλά να κάνουν. Και δεν είναι μόνο η απόκτηση επιθετικού. Υπάρχει και η εκκρεμότητα με τον κεντρικό αμυντικό. Στην ΑΕΚ φαίνεται να έχουν αποφασίσει πως θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός στόπερ.

Όμως φαίνεται πως εξακολουθούν να συνδέουν τις εξελίξεις στο ζήτημα αυτό, με την πιθανή αποχώρηση του Θέσαρ Άρθο. Στην ΑΕΚ επιμένουν πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις με το ενδιαφέρον ομάδας από την Κίνα για τον Ισπανό στόπερ. Και ως εκ τούτου θα μπορέσουν αμέσως να κινηθούν στην μεταγραφική αγορά. Αυτό φυσικά προϋποθέτει και προεργασία με επικείμενους στόχους. Κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει τόσο πολύ.

Οι λοιπές… αποχωρήσεις

Στην ΑΕΚ υπάρχουν και εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές που το μέλλον τους είναι θολό εως… σκοτεινό στα Σπάτα. Άλλωστε παίκτες όπως ο Μακόλεϊ Κρισάντους και ο Δημήτρης Ανάκογλου, βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου εδώ και περισσότερο από 1,5 μήνα. Όμως τέσσερις μέρες πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, βρίσκονται ακόμα στα Σπάτα. Επίσης είναι άγνωστο τι θα γίνει με το θέμα του Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο διεθνής εξτρέμ σκεφτόταν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, έστω και με την μορφή δανεισμού, από την στιγμή που δεν είχε χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο το γεγονός πως δεν φαίνεται να προχωρά μεταγραφή ακραίου, μάλλον βάζει φρένο σε τέτοιες σκέψεις. Εκτός αν προκύψει τελικά κίνηση (και) για ακραίο, οπότε ο Πλατέλλας θα αποχωρήσει. Και φυσικά μέσα σ’ όλα αυτά, υπάρχει και η ξεχωριστή περίπτωση που λέγεται Ντιέγκο Μπουονανότε. Αν προκύψει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά την ΑΕΚ και κυρίως τον ίδιο τον Αργεντινό, τότε ίσως να προκύψει εξέλιξη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ