Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Δήμος Kαλαμαριάς: "Στηρίξτε τον Απόλλωνα"

Δήμος Kαλαμαριάς: "Στηρίξτε τον Απόλλωνα"
σημα

Την στήριξη της πολιτείας ζητάει ο Δήμος Καλαμαριάς προκειμένου να δικαιωθεί ο Απόλλων στην έφεση που έχει υποβάλλει η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ και να αγωνιστεί η ομάδα στην Β' Εθνική.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πολλοί παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Απόλλων. Εξάλλου, θα πρέπει πρώτα να επικυρωθεί τελεσίδικα η απόφαση για υποβιβασμό.
Ολυμπιακός Λιοσίων

Τον 20χρονο Χρήστο Μαντέλο πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που πέρσι αγωνιζόταν στο Μεσολόγγι.

Προσοτσάνη

Στην απόκτηση του 23χρονου Δημήτρη Ουζούνη προχώρησε η Προσοτσάνη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό.

Άγιος Δημήτριος

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η "Μπάρτσα". Πρόκειται για τους Δημήτρη Παυλόπουλο 19ετών μέσος από Κρανίδι, Γιάννη Μπουρνιά 18ετών, τερματοφύλακας από ερασιτέχνες ΑΕΚ και Σωτήρη Κόλλιας 19ετών, μέσος, από Εθνικό.

Αχαρναϊκός

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αθανασιάδης εξήρε με δηλώσεις του την συνεισφορά του νέου προέδρου της ομάδας Στάθη Αλεξόπουλου: " Από την στιγμή που ανέλαβε ο Αλεξόπουλος, η ομάδα εκεί που ήταν να διαλυθεί πήρε τα πάνω της. Όλοι μαζί προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε τον Αχαρναϊκό με φιλοσοφία να βελτιώσουμε τα τμήματα υποδομών. Πιστεύω ότι οι παίκτες είναι άξιοι για να παίζουν στην κατηγορία αυτή και ίσως το μόνου που χρειαζόμαστε είναι ένα σέντερ φορ για να παρουσιαστούμε πληρέστεροι".














TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ