ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διήμερο φωτιά σε μεταγραφές και ρόστερ

Διήμερο φωτιά σε μεταγραφές και ρόστερ
Ενζονζί

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει για μεταγραφές, με τους Ενζονζί, Σκόνδρα και έναν επιθετικό να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Μεγαλώνει το ρόστερ της ομάδας.

Δυο ημέρες έμειναν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για παίκτες από άλλες ομάδες (υπάρχει περιθώριο 10-12 ημερών για ελεύθερους ποδοσφαιριστές) και στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να κλείσουν τουλάχιστον δυο περιπτώσεις ακόμα και την Πέμπτη.

Όπως όλα δείχνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ενισχυθούν στην μεσαία τους γραμμή, την άμυνα και φυσικά στην επίθεση μετά την αποχώρηση του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ με την Έβερτον την Τετάρτη το βράδυ.

Ενίσχυση βέβαια δεν σημαίνει πως τελειώνει ο "πονοκέφαλος" του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός θα κληθεί να διαχειριστεί έξυπνα ένα τεράστιο ρόστερ και να βρει την ισορροπία στα αποδυτήρια.

Ενζονζί, Σκόνδρας και επιθετικός

Για τον Γάλλο μέσο, Ενζονζί, σας γράψαμε και την Τετάρτη το βράδυ. Πρόκειται για μία καλή λύση στο χώρο του κέντρου, με στοιχεία που λείπουν από το ρόστερ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον αποκτήσει δανεικό με οψιόν αγοράς, η οποία βέβαια θα είναι μεγάλη (τουλάχιστον 4.5 εκ. ευρώ).

Από εκεί και πέρα αργά το βράδυ της Τετάρτης αναπτύχθηκε η φήμη περί ζεστού ενδιαφέροντος για τον Γιάννη Σκόνδρα (χαρακτηριστικά λέγεται πως στον Ολυμπιακό περιμένουν το αποτέλεσμα με την Νιούκαστλ για να τελειώσουν το deal), όμως επειδή ο παίκτης έχει κλείσει καμιά 10ρια φορές εδώ και δυο μήνες, καλό είναι να περιμένουμε.

Τέλος στο θέμα του επιθετικού τα μέτωπα είναι αρκετά, με τους Λεζεάρ, Κουαρέσμα να είναι τα μεγάλα στοιχήματα, όμως δυνατά παίζουν πλέον και οι Εστογιανόφ, Μπεναγιούν. Για όλες τις περιπτώσεις που αναφέραμε από την αρχή, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

Δύσκολο παζλ για τον Ζαρντίμ

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αυτή τη στιγμή 28 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας και αν γίνουν τρεις ακόμα μεταγραφές, τότε πάμε στους 31 επαγγελματίες παίκτες.

Μπορεί να φαίνεται καλό το γεγονός πως υπάρχουν τρεις παίκτες σε κάθε θέση, όμως είναι δύσκολο για έναν προπονητή να δουλέψει με τόσο μεγάλο αριθμό παικτών, όπως και να κρατήσει τις ισορροπίες (θα πρέπει να μένουν εκτός αποστολής 10 με 13 παίκτες κάθε φορά) στα αποδυτήρια.

Το επόμενο διήμερο λοιπόν θα είναι κρίσιμο για το μέλλον αρκετών μέσα στην ομάδα και εκτός.

Αναλυτικά το ρόστερ μέχρι και τις (30/8 το πρωί)

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης

Σύνολο : 3

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μοδέστο, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Τοροσίδης, Καραγκούνης, Σιόβας, Μανωλάς, Ζαραδούκας.

Σύνολο : 10

ΜΕΣΟΙ: Μανιάτης, Μασάδο, Ιμπαγάσα, Φέισα, Αμπντούν, Γκρέκο, Λυκογιάννης, Τάτος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος.

Σύνολο : 11

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Ντιόγκο

Σύνολο : 4

Εσείς διαβάστε: Τζιμπούρ:"Να πετύχω πολλά γκολ φέτος", Φουλάρουν για Λεβαδειακό οι Πειραιώτες, Κρίσιμες ώρες για την μεταγραφή του Κουαρέσμα,

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ