ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλάρουν για Λεβαδειακό οι Πειραιώτες

Φουλάρουν για Λεβαδειακό οι Πειραιώτες
INTIME SPORTS

Δίχως προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (2/9, 20:30). Ετοιμάζεται ο Τάτος.

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα (εκτός του Αβραάμ Παπαδόπουλου φυσικά) είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού η προετοιμασία των Πειραιωτών για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό κυλά απολύτως ομαλά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όχι μόνο δεν έχει κάποια απουσία, αλλά από το απόγευμα θα μπορεί να υπολογίζει και στον Ανδρέα Τάτο.

Ο Έλληνας μέσος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (19:00) θα γυμναστεί κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. Όπως καταλάβατε, οι Πειραιώτες έχουν διπλή προπόνηση σήμερα (Τετάρτη 29/8).

Στα της πρωινής προπόνησης, οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και ο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε συγκεκριμένα πράγματα με τις διαφορετικές ομάδες παικτών. Ασκήσεις τεχνικής, ελέγχου της μπάλας αλλά φυσικής κατάστασης ήταν στο πρόγραμμα, από το οποίο βέβαια δεν έλειψε και η τακτική, με διπλό σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ καλά εξελίσσεται και η αποκατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός συνεχίζει καθημερινά το δικό του πρόγραμμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ