ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσεφέριν: "Το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει δριμύτερο"

UEFA President Aleksander Ceferin delivers his speech during the 43rd UEFA congress in Rome, Thursday, Feb. 7, 2019.  As the only candidate for election, FIFA President Gianni Infantino is set to serve four more years as the leader of soccer's governing body. (AP Photo/Gregorio Borgia)
UEFA President Aleksander Ceferin delivers his speech during the 43rd UEFA congress in Rome, Thursday, Feb. 7, 2019. As the only candidate for election, FIFA President Gianni Infantino is set to serve four more years as the leader of soccer's governing body. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει δριμύτερο μετά τον κορονοϊό και οι φίλαθλοι με την πάροδο του χρόνου στα γήπεδα.

Η πανδημία του κορονοϊού ανέστειλε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Ευρώπη - πλην Λευκορωσίας - με τις χώρες, λίγκες και εθνικές ομοσπονδίες να προγραμματίζουν σταδιακά την επιστροφή στις προπονήσεις (ατομικά αρχικά και ομαδικά εν συνεχεία) και την κανονικότητα.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, με μήνυμά του στη σελίδα της ομοσπονδίας της πατρίδας του, Σλοβενίας, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει δριμύτερο μετά τον κορονοϊό και οι φίλαθλοι με την πάροδο του χρόνου στα γήπεδα.

"Το ποδόσφαιρο υποφέρει πολύ, αλλά σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερο. Ο κορονοϊός είναι κάτι τρομερό, αλλά δεν θα τα καταφέρει στη μάχη με το ποδόσφαιρο. Θα βγούμε από την κρίση.

Τα πράγματα δυσκολεύουν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, αλλά λείπει το ποδόσφαιρο στην προσπάθεια να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση.

Το ποδόσφαιρο μεταδίδει θετική διάθεση και χαρά στον κόσμο. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι αυτή η πανδημία θα τελειώσει το αγαπημένο μας άθλημα.

Θα πάρει το χρόνο του, αλλά οι οπαδοί θα επιστρέψουν στα γήπεδα με το ίδιο πάθος και τα συναισθήματα", υποστήριξε ο πρόεδρος της UEFA.

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ