ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στραματσόνι: Αναλαμβάνει την Μπασακσεχίρ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Ο Αντρέα Στραματσόνι ξεκίνησε για την Τεχεράνη, αλλά τελικά θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της τούρκικης Μπασακσεχίρ.

Με τη βαλίτσα στο χέρι για το Ιράν εμφανιζόταν ο Αντρέα Στραματσόνι το Σαββατοκύριακο! Ο Ιταλός προπονητής φερόταν να έχει συναντηθεί στη Ρώμη με εκπροσώπους της ιρανικής Εστεγκχάλ και συμφώνησαν για συνεργασία με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ.

Όμως, από το πρωί της Δευτέρας (27/5) συντελείται η μεγάλη ανατροπή. Σύμφωνα με την " Tuttomercatoweb" o Αντρέα Στραματσόνι θα ταξιδέψει την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να μιλήσει με τους ιθύνοντες της Μπασακσεχίρ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Η Μπασακσεχίρ εκμεταλλεύτηκε τις ιδιαίτερες συνθήκες φέτος στην Τουρκία και τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση της ψάχνει το βήμα παραπάνω και κρίνει ότι ο Στραματσόνι είναι ο κατάλληλος προπονητής για να την εξελίξει...

Μετά την απόλυση του από τη Σπάρτα Πράγας, ο Στραματσόνι δεν έχει εργαστεί ξανά, αλλά τις τελευταίες μέρες το όνομα του επανήρθε στο προσκήνιο. Απ' ότι φαίνεται, ο Ιταλός θα βγει από το ταμείο ανεργίας με πιθανότερο προορισμό το τούρκικο ποδόσφαιρο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ