ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σολδάνο: Σκόραρε στα 19 δευτερόλεπτα και μπήκε στην ιστορία της Μπόκα

Σολδάνο: Σκόραρε στα 19 δευτερόλεπτα και μπήκε στην ιστορία της Μπόκα

Μόλις 19 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Φράνκο Σολδάνο για να σκοράρει στο ματς της Μπόκα με την Μπάνφιλντ και πέτυχε το τρίτο πιο γρήγορο τέρμα στην ιστορία των "σεϊνέσες".

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Φράνκο Σολδάνο με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Ο Γκουστάβο Αλφάρο του έδωσε ξανά φανέλα βασικού, αυτή τη φορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάνφιλντ και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού του δικαίωσε με το "καλημέρα".

Για την ακρίβεια χρειάστηκε μόλις 19 δευτερόλεπτα για να ανοίξει "λογαριασμό".

Ο Αργεντινός επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ. Το γκολ του 24χρονου ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης και ήταν αρκετό για να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο και να την κρατήσει στην κορυφή με δέκα βαθμούς, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, σε ισοβαθμία με την Σαν Λορέντζο.

Παράλληλα, αυτό ήταν ένα τέρμα που μπήκε στην ιστορία της Μπόκα, αφού ήταν το πιο τρίτο πιο γρήγορο της στο πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα αυτό είναι το πιο γρήγορο τέρμα που έχει σημειωθεί φέτος.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπόκα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλμέντρα στο 78'.

Δείτε το τέρμα που πέτυχε ο Σολδάνο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ