ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Μπόκα ανακοίνωσε Σολδάνο

Ολυμπιακός: Η Μπόκα ανακοίνωσε Σολδάνο

Παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς είναι και επισήμως ο Φράνκο Σολδάνο. Η ομάδα της Αργεντινής ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η Μπόκα Τζούνιορς ανακοίνωσε την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο. Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε στους "σενέισες" για ένα χρόνο, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Για την παραχώρηση του για τον επόμενο χρόνο οι "ερυθρόλευκοι" θα λάβουν 400.000 ευρώ ενώ, η οψιόν αγοράς του έχει οριστεί στα 5 εκατ. δολάρια, δηλαδή περίπου 4,5 εκατ. ευρώ. Ο Σολδάνο, που θα λάβει 400.000€ για ένα χρόνο, όσο ήταν το συμβόλαιό του και στον Ολυμπιακό, εδώ και καιρό γνώριζε πως δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και έψαχνε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Μπόκα αναζητούσε επιθετικό μετά την πώληση του Μπενεντέτο στη Μαρσέιγ και κατέληξε στην περίπτωση του Σολδάνο. Ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο στις 2 Ιανουαρίου 2019 (ο παίκτης υπέγραψε μέχρι το 2023). Το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 25χρονος απέδειξε ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Έκανε εννέα συμμετοχές, εκ των οποίων τις έξι στη Super League και τις τρεις στο Κύπελλο. Στην καλοκαιρινή προετοιμασία δεν κατάφερε να πείσει τον Πορτογάλο και πάρθηκε η απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός. Στη Μπόκα ο πρώην επιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε θα συναντήσει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

"Δεν είχα στα πλάνα μου να επιστρέψω στην Αργεντινή τόσο γρήγορα, αλλά η Μπόκα είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Από τότε που ήμουν παιδί, ήταν όνειρό μου να παίξω στην ομάδα που υποστήριζα" ανέφερε ο Σολδάνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ