ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πόρτα" Βέρνερ σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ για χάρη της Λίβερπουλ

Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring during the Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and RB Leipzig in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (Soeren Stache/dpa via AP)
Leipzig's Timo Werner celebrates after scoring during the Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and RB Leipzig in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 9, 2019. (Soeren Stache/dpa via AP) SOEREN STACHE/DPA VIA AP

Σύμφωνα με την "BILD Sport", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι πλησίασαν τον εκπρόσωπο του Τίμο Βέρνερ, αλλά ο Γερμανός επιθετικός φαίνεται πως προτιμά τη Λίβερπουλ.

Ο Τίμο Βέρνερ αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, αφού αρκετές ομάδες, ειδικά από την Premier League, έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "BILD Sport", οι διοικούντες τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι πλησίασαν τον εκπρόσωπο του 24χρονου επιθετικού, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση, καθώς ο πελάτης του φαίνεται πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "κόκκινοι" έχουν ξεκαθαρίσει στον Βέρνερ, μέσω του Γιούργκεν Κλοπ, πως τον θέλουν στην ομάδα, αλλά περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον κορονοϊό προκειμένου να δουν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Θυμίζουμε πως ο διεθνής Γερμανός φορ έχει ρήτρα ύψους 55.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με τη Λειψία, το οποίο σημαίνει πως δεν χρειάζεται οι ομάδες να μπουν σε διαπίστευση. Ωστόσο, η πανδημία έχει επηρεάσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε οικονομικό επίπεδο, πέρα από το αγωνιστικό, με αποτέλεσμα το ποσό να θεωρείται υψηλό βάσει συνθηκών.

Ο Βέρνερ την εφετινή σεζόν έχει 27 γκολ και 12 ασίστ σε 36 συμμετοχές με τη Λειψία, ενώ συνολικά μετράει 88 τέρματα και 39 ασίστ σε 150 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: Soeren Stache/dpa via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ