ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραγουάη - Μεξικό: Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες των δύο ομάδων

Soccer players from Mexico and Paraguay fight on the field during the second half of an international friendly soccer match Tuesday, March 26, 2019, in Santa Clara, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
Soccer players from Mexico and Paraguay fight on the field during the second half of an international friendly soccer match Tuesday, March 26, 2019, in Santa Clara, Calif. (AP Photo/Ben Margot) AP

Λίγο έλειψε να ξεφύγουν τα πράγματα στο φιλικό μεταξύ της Παραγουάης και του Μεξικού, όταν οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια.

Το Μεξικό πήρε τη νίκη σε φιλικό απέναντι στην Παραγουάη με 4-2 στο "Levi's Stadium" στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Ωστόσο, μόνο ένα ήρεμα δεν κύλησαν τα πράγματα στο φιλικό αυτό, αφού εκτός από το μεγάλο σκορ, τα νεύρα ήταν πολλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πρώτα, ο προπονητής της Παραγουάης, Εντουάρντο Μπερίσο, κλώτσησε την μπάλα, η οποία κατέληξε κατά λάθος στο πρόσωπο του τεχνικού του Μεξικού και πρώην της Μπαρτσελόνα, Τάτα Μαρτίνο. Βέβαια, ο "θύτης" ζήτησε συγγνώμη από τον Αργεντίνο συμπατριώτη του και δεν υπήρξε περαιτέρω θέμα.

Έπειτα, στο 62ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν ήδη 3-1 υπέρ του Μεξικού, ο Μιγκέλ Αλμιρόν της Παραγουάης έκανε δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Χοσέ Χουάν Βάσκεθ και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Σε αυτό το σημείο, οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα το κέντρο του αγωνιστικού χώρου να μετατραπεί σε "ροντέο". Χρειάστηκε να επέμβουν οι άνθρωποι των δύο ομάδων, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μπαλοτέλι: "Να με σέβεστε όσο εγώ την Ιταλία"
Εθνική Ελλάδας: Το θαύμα της Παναγιάς
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ