ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλοτέλι: "Να με σέβεστε όσο εγώ την Ιταλία"

Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού Ιταλία-Λίχτενσταϊν, ξέσπασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram κατά όσων ασκούν κριτική εναντίον του.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, αφού μετακινήθηκε από τη Νις στην Μαρσέιγ, τον Ιανουάριο του 2019, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Έχει πετύχει 5 γκολ σε 8 παιχνίδια, από τότε που πήγε στην Μασσαλία. Παρόλ' αυτά έμεινε ξανά εκτός Εθνικής ομάδας, όπου έχει να αγωνιστεί από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2018 απέναντι στην Πολωνία για το Nations League.

Ως εκ τούτου, ο γνωστός για τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του," Σούπερ Μάριο", απασφάλισε με απανωτά stories στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά όσων συνεχίζουν να του κάνουν κριτική. "Ακούω κάποιες από τις προσβολές σας, με μειώνετε, με υποτιμάτε ανά τα χρόνια και κουράζομαι συναισθηματικά. Δεν είμαι ρομπότ, ούτε ηλίθιος. Πολλές φορές δεν απαντάω, ώστε να αποφεύγω τα προβλήματα και τις ταραχές, αλλά τα βλέπω όλα και κουράζομαι."

Ωστόσο, η πιο δυνατή φράση απ' όσα έγραψε στο Instagram του ο Μπαλοτέλι ήταν εκείνη που απαιτεί το σεβασμό όλων: " Να με σέβεστε όσο εγώ σέβομαι την Ιταλία".

Τέλος, βρήκε λίγο χρόνο, ώστε να στηρίξει τον Μόις Κιν. Σημειωτέον, ο 19χρονος που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Γιουβέντους, είχε σκοράρει απέναντι στην Φινλανδία και έτσι έγινε ο πιο νέος παίκτης που έχει σκοράρει για την Ιταλία. "Πάμε Μόις" ανέφερε ο Μπαλοτέλι

Μπαλοτέλι: "Να με σέβεστε όσο εγώ την Ιταλία"
Μπαλοτέλι: "Να με σέβεστε όσο εγώ την Ιταλία"
Μπαλοτέλι: "Να με σέβεστε όσο εγώ την Ιταλία"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο 36χρονος Κουαλιαρέλα έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην εθνική Ιταλίας
Ο τραυματίας Ρονάλντο χαμογελάει αγκαλιά με την Χεορχίνα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ