Οι εξηγήσεις του Μόντριτς για τη συντριβή της Κροατίας

Ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, υποστήριξε ότι η νωχελική εμφάνιση της ομάδας του συνετέλεσε στη συντριβή από την Ισπανία.

Η Ισπανία συνέτριψε (6-0) τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Κροατία, στο πλαίσιο του Nations League στο "Manuel Martinez" της Έλτσε.

Ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας, Λούκας Μόντριτς, απέδωσε την ανώμαλη προσγείωση της ομάδας του στην κακή αγωνιστική συμπεριφορά και την απογοήτευση που επήλθε από το γκολ του Σαούλ.

"Παίξαμε καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο, είχαμε δύο-τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και δεν το κάναμε. Μετά το πρώτο γκολ... πέσαμε. Η Ισπανία είναι πάντα Ισπανία, αλλά δεν ήμασταν το επίπεδο που έπρεπε. Αντίθετα, η ομάδα ήταν νωθρή. Μας τιμώρησαν. Είναι μια σκληρή ήττα, αλλά βοηθήσαμε κι εμείς με τη στάση μας. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να μην αφήσουμε να συμβεί αυτό στο επόμενο ματς".

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Σούπερ Ασένσιο και Ισπανία, 6-0 την Κροατία

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Quiz: Ποιος Κούγιας είσαι;

Είσαι ο τηλεΚούγιας ή απλά ο Πρόεδρος Κούγιας; Κάνε το τεστ και μάθε!

Πόσοι ήταν τελικά οι νεκροί του Πολυτεχνείου;

Η ιστορικός Ελένη Κούκη απαντάει στις ερωτήσεις μας για τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου, τη φιλολογία που στήνεται γύρω από αυτή και τα εγκλήματα της Δικτατορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ