ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζιρού αρνήθηκε συμβόλαιο 10 εκατ. ευρώ στην Κίνα

Chelsea's Oliver Giroud celebrates after scoring a goal during the Europa League Group L soccer match between Chelsea and PAOK at Stamford Bridge stadium, in London, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Oliver Giroud celebrates after scoring a goal during the Europa League Group L soccer match between Chelsea and PAOK at Stamford Bridge stadium, in London, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Ολιβιέ Ζιρού απέρριψε πρόταση πολυετούς συμβολαίου από την Νταλιάν Γιφάνγκ, η διοίκηση της οποίας του πρόσφερε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση.

Αρκετοί είναι οι Ευρωπαϊοι ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να αντισταθούν στα εκατομμύρια ευρώ από την Κίνα και αποφασίζουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο ασιατικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, δεν είναι ένας από αυτούς. Ο Γάλλος επιθετικός της Τσέλσι, δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους Λονδρέζους, καθώς μετρά 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων μόλις πέντε ως βασικός. Επιπλέον, η άφιξη του Γκονσάλο Ιγκουαϊν, αναμένεται να περιορίσει ακόμη περισσότερο τα αγωνιστικά λεπτά του.

Παρ' όλα αυτά, ο Ζιρού απέρριψε πρόταση πολυετούς συμβολαίου από την Νταλιάν Γιφάνγκ, η διοίκηση της οποίας του πρόσφερε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση. Ο πρώην στράικερ της Άρσεναλ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σ' ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έτσι ώστε να παραμείνει στις επιλογές του Ντιντιέ Ντεσάμπ για την εθνικής Γαλλίας.

AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ