ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαβιόλα μαγεύει στην Ανδόρα σε ποδόσφαιρο σάλας!

Benfica's Javier Saviola, from Argentina, celebrates after scoring his team's second goal against Benfica Gil Vicente in their Portuguese League Cup final soccer match at the Cidade de Coimbra stadium, in Coimbra, Portugal, Saturday, April 14 2012. (AP Photo/Paulo Duarte)
Benfica's Javier Saviola, from Argentina, celebrates after scoring his team's second goal against Benfica Gil Vicente in their Portuguese League Cup final soccer match at the Cidade de Coimbra stadium, in Coimbra, Portugal, Saturday, April 14 2012. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα έκανε αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική καριέρα για δύο δεκαετίες και πλέον συνεχίζει να φορτώνει τις αντίπαλες εστίες και να κατακτά τίτλους παίζοντας φούτσαλ (VIDEO).

Τη διαδρομή που χάραξε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ο Χαβιέρ Σαβιόλα, πολλοί θα ήθελαν να την είχαν ακολουθήσει. Ρίβερ Πλέιτ, Μπαρτσελόνα, Μονακό, Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Μάλαγα, Ολυμπιακός και Βερόνα ήταν οι σημαντικότεροι σταθμοί της καριέρας του "κουνελιού", ο οποίος όμως δεν έχει εγκαταλείψει τη δράση ακόμα και τώρα που είναι στα 37 του.

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι πως πλέον βγάζει το παντεσπάνι του παίζοντας φούτσαλ στο πρωτάθλημα της Ανδόρας, με τον Αργεντινό παλαίμαχο στράικερ να είναι πλέον κάτοικος στη χώρα αυτή μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του.

Εδώ και δύο χρόνια είναι παίκτης της Sideco FC Encamp και η παρουσία του εκεί είναι άκρως επιτυχημένη καθώς μετράει ισάριθμα πρωταθλήματα, ενώ η φετινή σεζόν τον βρήκε να μετράει 60 γκολ στο ενεργητικό του σε σύνολο 13 αγώνων, συνθέτοντας ένα τρομερό δίδυμο μαζί με τον θρύλο του ποδοσφαίρου της Ανδόρας Χούλι Σάντσες.

Το πόσο συνδεδεμένος παραμένει με τα αντίπαλα δίχτυα μπορείτε να το διαπιστώσετε μέσα από το video που δημοσίευσε η "As" με τα κατορθώματα του Σαβιόλα στο πρωτάθλημα φούτσαλ.

Photo Credits: AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ