ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μουρίνιο έχει ήδη βρει την νέα του ομάδα

Manchester United coach Jose Mourinho listens to questions during a news conference at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 17, 2017. Manchester United will face Benfica Wednesday in a Champions League group A soccer match. (AP Photo/Armando Franca)
Manchester United coach Jose Mourinho listens to questions during a news conference at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 17, 2017. Manchester United will face Benfica Wednesday in a Champions League group A soccer match. (AP Photo/Armando Franca) AP

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον επόμενο σταθμό στην προπονητική καριέρα του Ζοζέ Μουρίνιο προχώρησε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει αναλάβει ακόμη κάποια ομάδα μετά την απόλυσή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2018. Έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης όλο αυτό το διάστημα, όμως δεν φαίνεται να βιάζεται ιδιαίτερα, αφού όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Λιον, Ζαν Μισέλ Ολάς, ο Πορτογάλος προπονητής έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η γαλλική ομάδα που πριν από λίγες μέρες απέλυσε τον Σιλβίνιο και βρίσκεται σε κατάσταση εύρεσης νέου τεχνικού, απευθύνθηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο "Special One" απάντησε αρνητικά, αφού όπως επισημαίνει ο Ολάς, στην επικοινωνία που είχε με τον Πορτογάλο προπονητή, κατάλαβε πως έχει ήδη συμφωνήσει με κάποια ομάδα.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της Λιόν είπε: " Επικοινώνησα με μηνύματα με τον Μουρίνιο και του ζήτησα να βρεθούμε και να συζητήσουμε έτσι ώστε να αναλάβει την ομάδα μας. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά. Ήταν μία καλή συζήτηση, όμως δεν συνεχίσαμε καθώς μου είπε πως έχει ήδη βρει τον νέο σύλλογο που θα αναλάβει."

Ποιος είναι ο σύλλογος που έχει επιλέξει ο Μουρίνιο δεν γνωρίζουμε, πάντως στην Αγγλία τα σενάρια φουντώνουν για την Τότεναμ, ενώ και η Έβερτον φαίνεται πως έχει μπει στο παιχνίδι διεκδίκησης του Πορτογάλου, αφού οι μέρες του Μάρκο Σίλβα στα "Ζαχαρωτά" είναι μετρημένες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ