ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν: Τέλος ο Σιλβίνιο

Lyon coach Sylvinho arrives for the Champions League group G first round soccer match between RB Leipzig and Olympique Lyon, in Leipzig, Germany, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Lyon coach Sylvinho arrives for the Champions League group G first round soccer match between RB Leipzig and Olympique Lyon, in Leipzig, Germany, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λιόν αποτελεί ο Σιλβίνιο, ο οποίος πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημα της γαλλικής ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η Λιόν ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σιλβίνιο, ο οποίος πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημα της γαλλικής ομάδας στο πρωτάθλημα. Οι "λιονέ", ύστερα από εννιά αγωνιστικές, βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Αποκορύφωμα, η ήττα με 1-0 από τη Σεντ Ετιέν στο ντέρμπι της Γαλλίας.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός προσλήφθηκε το περασμένο καλοκαίρι, ως διάδοχος του Μπρουνό Ζενεσιό, αλλά σε 11 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Champions League είχε 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Αποτέλεσμα, οι διοικούντες το σύλλογο να προχωρήσουν στην απόλυσή του.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ