ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κλοπ γιόρτασε μέσω Zoom τον τίτλο του 2011 με την Ντόρτμουντ

Ο Κλοπ γιόρτασε μέσω Zoom τον τίτλο του 2011 με την Ντόρτμουντ

Εννέα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην καριέρα του ως τεχνικός της Ντόρτμουντ, ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγύρισε και πάλι παίρνοντας μέρος σε μία τηλεδιάσκεψη μαζί με πρώην παίκτες του στους κιτρινόμαυρους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι μία ανάσα από το να νικήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα και να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στην Premier League από το 2015 που βρίσκεται στον πάγκο της Λίβερπουλ, ωστόσο αυτό δεν θα είναι το παρθενικό πρωτάθλημα που θα πανηγυρίσει στην καριέρα του.

Και αυτό γιατί υπάρχει η Ντόρτμουντ στην οποία έζησε και εκεί μεγάλες στιγμές στα επτά χρόνια παρουσίας του στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", με τον Κλοπ να είναι μέλος της ομάδας που για μία διετία (2011, 2012) κατάφερε να αναδειχτεί πρωταθλήτρια αφήνοντας δεύτερη την Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, με το πρώτο πρωτάθλημα να σφραγίζεται μαθηματικά πριν από ακριβώς 9 χρόνια, στις 30 Απριλίου 2011, ο 52χρονος Γερμανός τεχνικός ανταποκρίθηκε στην πρόκληση που δέχτηκε και πήρε μέρος σε τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής Zoom όπου είχε την ευκαιρία να δει και να ακούσει αρκετούς πρώην συμπαίκτες του

"Δεν ξυπνώ κάθε ημέρα έχοντας στο μυαλό μου την 30η Απριλίου 2011 όμως μετά από το τηλεφώνημα που δέχτηκα, προσπάθησα να θυμηθώ μερικά πράγματα από εκείνη την περίοδο.

Αρκετά πράγματα έχουν γίνει στη ζωή μου, όμως δεν έχω κατακτήσει τόσα πολλά ώστε να τα μπερδεύω.

Ο Κλοπ γιόρτασε μέσω Zoom τον τίτλο του 2011 με την Ντόρτμουντ

Παρόλα αυτά είναι δύσκολο να διαχωρίσω το 2011 από το 2012 επειδή η ομάδα της Ντόρτμουντ δεν είχε πολλές αλλαγές και δεν θυμόμουν κάθε φορά, ποια ματς παίξαμε το 2010-11 και ποια το 2011-12", τόνισε ο Κλοπ και πρόσθεσε:

"Έχω μόνο σπουδαίες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο που επηρέασαν σημαντικά την καριέρα μου ως προπονητής.

Το να κερδίσω την άνοδο όντας στον πάγκο της Μάιντς ήταν κάτι το αναπάντεχο και δεν ήξερα τι θα συμβεί μετά, με τα πρωταθλήματα με την Ντόρτμουντ να είναι όμως μεγάλη εξέλιξη για μένα.

Ο τίτλος που πήραμε το 2011 άλλαξε τις ζωές μας και είναι εντυπωσιακό πως έχω επαφή με όλους τους παίκτες μου από εκείνη την εποχή".

Σημειώνεται πως στην ίδια συνομιλία πήραν μέρος παίκτες όπως οι Λεβαντόβσκι, Ρόις και Γκέτσε που είχαν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου από την Ντόρτμουντ το 2011 έναντι της Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ