ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοκ άουτ ο Ντιέγκο Κόστα, αμφίβολος για Άρσεναλ

Atletico Madrid's Diego Costa reacts during the Europa League Round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Lokomotiv Moscow at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid's Diego Costa reacts during the Europa League Round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Lokomotiv Moscow at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ντιέγκο Κόστα τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα, θα μείνει εκτός για δυο εβδομάδες και ίσως χάσει τον πρώτο ημιτελικό με την Άρσεναλ για το Europa League.

Η Ατλέτικο πέρασε δύσκολα την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και στα ημιτελικά του Europa League θα ανταμώσει με την Άρσεναλ, η οποία με τη σειρά της απέκλεισε την ΤΣΣΑ Μόσχας.

Εντούτοις, δεν ήρθε... αναίμακτα το εισιτήριο στην 4άδα για τους "ροχιμπλάνκος", αφού θα στερηθούν τον Ντιέγκο Κόστα για δυο εβδομάδες και ο έμπειρος στράικερ θα κάνει αγώνα δρόμου για το πρώτο ματς με τους Λονδρέζους στο "Emirates".

Ο Ισπανός υπέστη μυικό τραυματισμό και έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο ματς του "Ζοσέ Αλβαλάδε" (στο 52' μπήκε ο Τόρες), με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να μην τον υπολογίζει για τα προσεχή ματς πρωταθλήματος και ίσως το πρώτο με τους "κανονιέρηδες". Στη ρεβάνς βέβαια θα δώσει κανονικά το παρών.

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο "Stade de Lyon". Το άλλο ζευγάρι θα θυμίζουμε ότι είναι το Μαρσέιγ - Ζάλτσμπουργκ.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ