ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος βανδαλισμός στο άγαλμα του Ζλάταν: έκοψαν τη μύτη του!

Νέος βανδαλισμός στο άγαλμα του Ζλάταν: έκοψαν τη μύτη του!

Οι πράξεις βανδαλισμού κατά του αγάλματος του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Μάλμε δεν έχουν τελειωμό, με την τελευταία να αφορά την αφαίρεση της μύτης από το πρόσωπο του Σουηδού στράικερ (PHOTOS).

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γεννήθηκε στο Μάλμε και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην ομάδα της πόλης του το 1999, για να πετύχει 18 γκολ σε 47 ματς πριν πάρει μεταγραφή στον Άγιαξ το 2001.

Το δέσιμό του με την Μάλμε είχε ως αποτέλεσμα η πόλη να τον τιμήσει κατασκευάζοντας πρόσφατα ένα μπρούντζινο άγαλμα προς τιμήν του ύψους 3,5 μέτρων, όμως όλα αυτά πήγαν περίπατο μετά την εμπλοκή του με την Χάμαρμπι.

Συγκεκριμένα μετά την απόφασή του να αγοράσει το 25% των μετοχών της μεγάλης αντιπάλου της Μάλμε, με τους οπαδούς της να μην συγχωρούν στον Ίμπρα αυτή την ενέργεια και να βανδαλίζουν το άγαλμά του, βάζοντας φωτιά, πετώντας μπογιές και τοποθετώντας μία λεκάνη τουαλέτας πάνω του.

Εκείνη όμως η ενέργεια δεν ήταν μοναδική από πλευράς των εξαγριωμένων οπαδών, καθώς όπως αποκάλυψαν τα σουηδικά ΜΜΕ, το άγαλμα προς τιμήν του 38χρονου επιθετικού δέχτηκε νέα επίθεση. Θύμα αυτή τη φορά η μύτη στο πρόσωπο του Ιμπραχίμοβιτς που αφαιρέθηκε, με την αστυνομία να αναζητεί εδώ και λίγες ώρες τους υπαίτιους της βάνδαλης αυτής πράξης.

Νέος βανδαλισμός στο άγαλμα του Ζλάταν: έκοψαν τη μύτη του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ