ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνιδιοκτήτης στη Χάμαρμπι ο Ζλάταν

LA Galaxy's newest player Zlatan Ibrahimovic of Sweden, speaks during a press conference following a training session at the StubHub Center, March 30, 2018 in Carson, Calif. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
LA Galaxy's newest player Zlatan Ibrahimovic of Sweden, speaks during a press conference following a training session at the StubHub Center, March 30, 2018 in Carson, Calif. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα συνεργαστεί τελικά με τη Χάμαρμπι, όχι ως ποδοσφαιριστής αλλά ως συνιδιοκτήτης της ομάδας, αφού αγόρασε το 50% των μετοχών του συλλόγου.

Μεγάλη κουβέντα είχε δημιουργηθεί μετά το ποστάρισμα της φανέλας της Χάμαρμπι από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο μετά ήρθε και η αινιγματική απάντηση της σουηδικής ομάδας που άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η βόμβα έσκασε σήμερα (27/11) αφού ο Σουηδός επιθετικός ανακοίνωσε πως η συνεργασία του με τη Χάμαρμπι δεν θα είναι εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά ως συνιδιοκτήτης του συλλόγου. Ο 38χρονος αγόρασε τις μισές μετοχές του κλαμπ και πλέον θα είναι ο άνθρωπος που θα παίρνει τις αποφάσεις για την ομάδα.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας ο πρόεδρος της Χάμαρμπι, Richard von Yxkull δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία. Το πάθος του Ζλάταν και η νοοτροπία του νικητή είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για το κλαμπ".

Με τη σειρά του ο Σουηδός σταρ τοποθετήθηκε: "Η Χάμαρμπι είναι ένα φανταστικό κλαμπ και οι φίλαθλοι είναι παθιασμένοι για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Σέβονται τη Στοκχόλμη και τη Σουηδία. Πάντα μου άρεσε ο σύλλογος και οι φίλαθλοι και τα τελευταία χρόνια με εντυπωσίασε εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω στην ανάπτυξη της Χάμαρμπι".

Έτσι μετά το επιχειρηματικό του άνοιγμα στην Αμερική ο Ζλάταν αρχίζει να κάνει δουλειές και στην Ευρώπη και όλα αυτά παράλληλα με το ποδόσφαιρο.

Photo Credits: AP / Ringo H.W. Chiu

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ