ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζλάταν: Απάντηση με ερωτηματικά από την Χάμαρμπι στο post του Ίμπρα

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo) AP

Το post του Ζλάταν με τη φανέλα της Χάμαρμπι κινητοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να δώσουν απάντηση αναφορικά με το τι συμβαίνει με τον Σουηδό θρύλο. Ο εκπρόσωπος Τύπου, πάντως, δεν ήταν ξεκάθαρος.

Χαμό προκάλεσε ο Ιμπραχίμοβιτς, ανεβάζοντας το πρωί της Τρίτης (26/11) τη φανέλα της Χάμαρμπι στα Social Media του. Δημοσιογράφοι και φίλαθλοι του ποδοσφαίρου συνέδεσαν την ανάρτηση ως μεταγραφικό στοιχείο της επόμενης σελίδας του βιβλίου της σπουδαίας καριέρας του Ζλάταν.

Εννοείται πως η δημοσίευση του Ίμπρα δεν άφησε αδιάφορους τους ανθρώπους της Χάμαρμπι. Τη στιγμή, λοιπόν, που στη Σουηδία αναφέρουν ότι πράγματι παράγοντας του κλαμπ είχε μιλήσει στο Λος Άντζελες με τον Ιμπραχίμοβιτς, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Λοβ Γκουστάφσον απάντησε με ερωτηματικά στις ερωτήσεις που δέχθηκε για το post του συμπατριώτη του.

" Δεν έχουμε να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα..."

Σίγουρα, το " ...μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα..." αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει καπνός στην περίπτωση να συνεργαστεί ο Ιμπραχίμοβιτς με την Χάμαρμπι. Οψόμεθα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ