ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: Πόσταρε τη φανέλα της Χάμαρμπι και προκάλεσε ντελίριο

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Ο Ζλάταν, ξανά, προκαλεί ερωτηματικά για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Σουηδός legend έκανε post τη φανέλα της Χάμαρμπι και έχει προκαλέσει χαμό στα social media.

Πολλές ομάδες από την Ισπανία, την Αγγλία και την Ιταλία διεκδικούν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο ίδιος ο Σουηδός έχει καταφέρει να προκαλέσει χαμό γύρω από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μ' ένα post το πρωί της Τρίτης (26/11) τον έκανε μεγαλύτερο.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου "ανέβασε" video με τη φανέλα της Χάμαρμπι, δημιουργώντας ερωτηματικά αν η ομάδα της πατρίδας του θα είναι αυτή τελικά που θα τον αποκτήσει. Παλιότερα, ο Ίμπρα είχε κάνει κάτι ανάλογο αναφέροντας ότι θα παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ιμπραχίμοβιτς, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, στις κρούσεις που δέχθηκε ο ατζέντης του από ομάδες όπως η Τζένοα, η Νάπολι και η Μίλαν αξίωνε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με απολαβές ύψους 6 εκατ. ευρώ ή συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας από το οποίο θα αμειβόταν κάθε χρόνο μ' ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

Η Χάμαρμπι δύσκολα μπορεί να δώσει τέτοια χρήματα, αλλά το δίδυμο Ραϊόλα - Ιμπραχίμοβιτς έχει δείξει ότι είναι ικανό για όλα.

TO POST ΤΟΥ ΖΛΑΤΑΝ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ