ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Ζητάει 100 εκατ. € για τον Κουλιμπαλί

Napoli's Kalidou Koulibaly during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Kalidou Koulibaly during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", η Νάπολι δεν χαμηλώνει τις απαιτήσεις της, παρά την κρίση του κορονοϊού, και ζητάει 100.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Καλιντού Κουλιμπαλί, με τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ να ερίζουν για την απόκτησή του.

Ο κορονοϊός είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει σε οικονομικό επίπεδο το ποδόσφαιρο, με τις μεταγραφές άνω των 100.000.000 ευρώ να εκλείπουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η Νάπολι δεν φαίνεται να εναρμονίζει τις οικονομικές απαιτήσεις της για τον Καλιντού Κουλιμπαλί με βάση τη γενικότερη οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Gazzetta dello Sport", οι Παρτενοπέι ζητούν τουλάχιστον 100.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου στόπερ, με τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ να ερίζουν για την απόκτησή του. O παρτενέρ του Κώστα Μανωλά έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο αγγλικό ή το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ντε Λαουρέντις δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Την εφετινή σεζόν, ο 28χρονος στόπερ είχε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League, ενώ από το 2014 που ανήκει στη Νάπολι, μετράει 10 γκολ και πέντε ασίστ σε 233 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ