ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρφιά σε Κιελίνι και από Μέλο: "Δειλός, θα τα έκανε πάνω του..."

Καρφιά σε Κιελίνι και από Μέλο: "Δειλός, θα τα έκανε πάνω του..."
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Φελίπε Μέλο είδε τον Τζόρτζιο Κιελίνι να τον δείχνει με το δάχτυλο και δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό να απαντήσει, αφιερώνοντας σκληρά λόγια στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Γιουβέντους.

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του Φελίπε Μέλο στα αρνητικά σχόλια που έκανε εις βάρος του ο Τζόρτζιο Κιελίνι στο πλαίσιο της αυτοβιογραφίας του που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του "γοριλλα" στην Γιουβέντους δεν δίστασε να αποκαλέσει δειλό τον νυν καπιτάνο των μπιανκονέρι μέσω συνέντευξής του στην "Gazzetta dello Sport" ενώ φρόντισε να του... θυμίσει πως δεν έχει κερδίσει τίποτα με την εθνική Ιταλίας καθώς και την ήττα της σκουάντρα ατζούρα από την Βραζιλία το 2009.

"Θα ήθελα να μάθω σε ποια περιστατικά αναφερόταν. Όταν ήμουν στο Τορίνο, δεν είχα δείξει έλλειψη σεβασμού απέναντι σε κάποιον. Σεβόμουν τους συμπαίκτες μου καθώς και τους παράγοντες της Γιουβέντους.

Σε αυτό το σημείο όμως, δεν έχω κανέναν σεβασμό για εκείνον. Και δεν θα έχω ποτέ. Λέει πως θα έπρεπε να χτυπήσει τον Μπαλοτέλι και πως εγώ είμαι ο χειρότερος των χειροτέρων που πήγαινα και ξεκινούσα καυγάδες;

Ε, εκείνος ήταν δειλός που κατουριόταν πάνω του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 36χρονος μπακ της Παλμέιρας, για να συνεχίσει στο ίδιο φουλ επιθετικό ύφος λέγοντας τα εξής:

Καρφιά σε Κιελίνι και από Μέλο: "Δειλός, θα τα έκανε πάνω του..."
AP PHOTO/MASSIMO PINCA

"Είναι πολύ εύκολο να γίνεσαι κακός με κάποιον σε ένα βιβλίο. Ίσως "αυτός ο αμυντικός" να είναι ακόμα θυμωμένος μαζί μου επειδή όταν πήγα στην Γαλατάσαραϊ, ρίξαμε μερικά χαστούκια στην Γιούβε και τους πετάξαμε εκτός Champions League.

Ή είναι θυμωμένος επειδή η Ίντερ έχει κάνει το τρεμπλ και εγώ είμαι οπαδός της Ίντερ. Έτσι κάνει πάντα ο Κιελίνι, φέρεται λες και είναι ο σπουδαιότερος. Θυμάμαι επίσης ότι νικήσαμε 3-0 την Ιταλία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, διοργάνωση που κατέκτησε τελικά η Βραζιλία.

Πιθανότατα να είναι ακόμα πικραμένος και για αυτό, από τη στιγμή που αυτός δεν έχει να επιδείξει κάποια επιτυχία με την Ιταλία" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ