ΙΤΑΛΙΑ

Κιελίνι: "Μισώ την Ίντερ, όπως ο Τζόρνταν τους Πίστονς"

Juventus defender Giorgio Chiellini  celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Inter Milan at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2014. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus defender Giorgio Chiellini celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Juventus and Inter Milan at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2014. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Ο στόπερ της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, υποστήριξε ότι μισεί την Ίντερ όπως ο Μάικλ Τζόρνταν τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ ανέφερε ποιοι είναι οι δύο χειρότεροι ποδοσφαιριστές που συνάντησε στην καριέρα του.

Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του Τζόρτζιο Κιελίνι και τα έσοδα αναμένεται να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε συνέντευξή του στη Repubblica, ο στόπερ της Γιουβέντους αναφέρεται σε κομμάτια του βιβλίου, όπως στην Ίντερ και στους δύο χειρότερους ποδοσφαιριστές που συνάντησε στην καριέρα του.

Για την Ίντερ, την οποία στο βιβλίο υποστήριξε ότι μισεί, εξήγησε: " Τη μισώ μέσα σε αθλητικό πλαίσιο, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν μισεί τους Πίστονς. Δεν την μπορώ, αλλά τις περισσότερες φορές που βλέπω τους παίκτες της εκτός γηπέδου, γελάμε. Στην πραγματικότητα, όταν πέρυσι χτύπησα, το μήνυμα που μου έδωσε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση ήρθε από τον Χαβιέρ Ζανέτι".

Ο πολύπειρος Ιταλός στόπερ, από εκεί και πέρα, δεν δίστασε να εκτοξεύει αιχμές σε βάρος των Μάριο Μπαλοτέλι και Φελίπε Μέλο: "Ο Μπαλοτέλι είναι αρνητικό άτομο, δεν έχει κανένα σεβασμό στο γκρουπ. Μερικοί θεωρούν ότι ήταν ανάμεσα στους πέντε καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά για εμένα δεν είναι ούτε στο top20. Στο Συνομοσπονδιών το 2013 δεν βοήθησε καθόλου, με έκανε να θέλω να τον χτυπήσω.

Ακόμα χειρότερος ήταν ο Φελίπε Μέλο. Δεν μπορώ να βρίσκομαι με ανθρώπους που δεν δείχνουν σεβασμό, αυτούς που θέλουν πάντα να είναι σε αντιπαράθεση. Μαζί του ήταν μόνιμα πιθανό να ξεσπάσει καυγάς".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ