ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη με VAR, για να αποβληθεί απευθείας!

Γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη με VAR, για να αποβληθεί απευθείας!

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα Λέγκια-Κρακοβία, με παίκτη των γηπεδούχων να μπαίνει στο γήπεδο νομίζοντας πως γλίτωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα για να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα (VIDEO)!

Τίποτα δεν πήγε καλά για την Λέγκια στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κρακοβία, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την ήττα με 2-0 και να χάνουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου (έμειναν στο -4 από την Γκντανσκ).

Δεν ήταν μόνο το γεγονός πως δέχτηκαν δύο γκολ μόλις σε πέντε λεπτά, με τον Χάβι Ερνάντεθ να σκοράρει στο 38' και στο 42' αλλά και η τρελή φάση που έλαβε χώρα στο 77' και τους άφησε με 10 παίκτες.

Ο Ρεμί κουβαλούσε κίτρινη κάρτα από το 67' και στο 77' ήταν έτοιμος να πει "αντίο" στο ματς, με το VAR όμως να "ακυρώνει" την κάρτα και τον παίκτη να ετοιμάζεται να ξαναμπεί χαρούμενος στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν πρόλαβε όμως να κάνει πολλά βήματα, με τον διαιτητή να τον προσγειώνει ανώμαλα, δείχνοντάς του απευθείας κόκκινη κάρτα και μαζί το δρόμο προς τα αποδυτήρια υποχρεώνοντάς τον να γελάσει αμήχανα...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ