ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυστραλία - Νότια Κορέα 1-1: Ο Λουόνγκο ισοφάρισε στο 94'

Αυστραλία - Νότια Κορέα 1-1: Ο Λουόνγκο ισοφάρισε στο 94'

Ο μέσος της Αυστραλίας, Μάσιμο Λουόνγκο, σκόραρε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, επιτρέποντας στους Socceroos να αποφύγουν την ήττα, σε φιλικό με την Νότια Κορέα (1-1), που έγινε σε βροχήστο Lang Park, στο Μπρισμπέιν. (VIDEO)

Ο μέσος της Αυστραλίας, Μάσιμο Λουόνγκο, σκόραρε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, επιτρέποντας στους Socceroos να αποφύγουν την ήττα, σε φιλικό με την Νότια Κορέα (1-1) , που έγινε σε βροχή στο Lang Park, στο Μπρισμπέιν.

Στο 22ο λεπτό, ο Χουάνγκ Ουί-Γιο άνοιξε για τους επισκέπτες το σκορ, σε ένα παιχνίδι που έφερε στη μνήμη τον τελικό του Ασιατικού Κυπέλλου του 2015, όταν οι Socceroos κέρδισαν τον τίτλο που θα υπερασπίσουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις αρχές του επόμενου έτους.

Η Αυστραλία πολιορκούσε τη Νότια Κορέα, αναζητώντας την ισοφάριση, που τελικά πέτυχε ο Λουόγκο, παίκτης του τουρνουά πριν από τέσσερα χρόνια.

Ηταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Αυστραλίας με τον νέο προπονητή της, Γκράχαμ Άρνολντ, ενώ ο γεννημένος στην Σκωτία, Μάρτιν Μπόιλ, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή (αντί του Μακ Λάρεν στο 71') έκανε την πρώτη του εμφάνιση για μια χώρα στην οποία δεν είχε επισκεφθεί ποτέ μέχρι αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ