ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: Πρόταση στον Καβάνι για διετές συμβόλαιο

PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", η Ατλέτικο ετοιμάζεται να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Έντινσον Καβάνι, το οποίο θα του αποφέρει 12.000.000 ευρώ ετησίως.

O Έντινσον Καβάνι αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, αφού το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μεταξύ αυτών κι η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τη " Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως οι διοικούντες την ισπανική ομάδα ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στον Ουρουγουανό επιθετικό για διετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 12.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο Καβάνι είχε ακουστεί για τους "ροχιμπλάνκος" και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε τελικά. Εκτός από την Ατλέτικο, ο 33χρονος φορ βρίσκεται στα... ραντέρ τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και της Νιούκαστλ από την Premier League, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παρί υπό τον φόβο του κορονοϊού.

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ