PREMIER LEAGUE

Νιούκαστλ: Οι νέοι ιδιοκτήτες θέλουν Ποτσετίνο ή Αλέγκρι και Καβάνι

Tottenham coach Mauricio Pochettino gestures, left, as Juventus coach Massimiliano Allegri stands during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham coach Mauricio Pochettino gestures, left, as Juventus coach Massimiliano Allegri stands during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) EUROKINISSI

Σύμφωνα με το "ESPN", οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ έχουν υψηλές βλέψεις για την ομάδα, καθώς θέλουν για προπονητή έναν εκ των Μαουρίσιο Ποτσετίνο ή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ για την κορυφή της επίθεσης μεγάλος στόχος είναι ο Έντινσον Καβάνι.

H επικείμενη πώληση της Νιούκαστλ στο επενδυτικό fund "Saudi Public Investment Fund", με επικεφαλής τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σάλμαν, αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα στην Premier League.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας φαίνεται πως έχουν ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις, καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ του " ESPN" θέλουν για την τεχνική ηγεσία έναν εκ των Μαουρίσιο Ποτσετίνο ή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο πρώτος απολύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από την Τότεναμ, την οποία οδήγησε την περσινή σεζόν μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Λίβερπουλ.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέγκρι είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν κι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Γιουβέντους ύστερα από μία πενταετία στο τιμόνι. Ο 52χρονος Ιταλός τεχνικός έχει εκφράσει πολλάκις τη θέλησή του να καθίσει σε πάγκο ομάδας της Premier League, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ προτού αναλάβει ο Μικέλ Αρτέτα στη θέση του Ουνάι Έμερι.

Ωστόσο, πέρα από τη θέση του προπονητή, οι Σαουδάραβες επενδυτές αναζητούν και μία δυνατή περίπτωση για την κορυφή της επίθεσης με το όνομα του Έντινσον Καβάνι, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με την Παρί Σεν Ζερμέν, να φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο Ουρουγουανός φορ έχει ακουστεί ήδη ως υποψήφιος στόχος τόσο της Ατλέτικο όσο και της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά δεν αποκλείεται η Νιούκαστλ να κάνει την έκπληξη και να τον "ντύσει" στα "ασπρόμαυρα".

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες, μεταξύ των ονομάτων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ήταν κι εκείνο του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος αγωνίστηκε για μία εξαετία (1998-2004) με μεγάλη επιτυχία στη Νιούκαστλ και χαίρει της εκτίμησης του κόσμου της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ