PREMIER LEAGUE

Νταμπίζας: Υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής της Νιούκαστλ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, ο Νίκος Νταμπίζας είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Νιούκαστλ, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση της αγγλικής ομάδας σε επενδυτικό fund της Σαουδικής Αραβίας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η πώληση της Νιούκαστλ στο επενδυτικό fund "Saudi Public Investment Fund", με επικεφαλής τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σάλμαν.

Ο νυν ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Μάικλ Άσλι αναμένεται να λάβει 420.00.000 ευρώ για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, παρά την έξαρση του κορονοϊού στη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας " chroniclelive.co.uk", μία από τις βασικές προτεραιότητες των νέων ιδιοκτητών του συλλόγου είναι η πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα τρέξει όλο τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος. Βασικός υποψήφιος, λοιπόν, για τη θέση είναι ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο από τον Παναθηναίκό.

Ο παλαίμαχος στόπερ έχει παρελθόν στην αγγλική ομάδα, αφού αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία από τo 1998 έως το 2004, αποτελώντας έναν από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών της ομάδας. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νταμπίζας βοήθησε στο "χτίσιμο" της ομάδας του Παναθηναϊκού, αναδεικνύοντας και ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του συλλόγου, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Πολ Μόναχαν, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς μάνατζερ στο Νιούκαστλ.

Πέρα, όμως, από τον 46χρονο πρώην αμυντικό, υπάρχουν κι άλλα ονόματα που παίζει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά δεν έχουν δει -μέχρι στιγμής- το φως της δημοσιότητας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ