ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σκέφτεται να παραμείνει ο Καβάνι

PSG's Edinson Cavani applauds spectators after the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. Rennes won the match 2-1. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Edinson Cavani applauds spectators after the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. Rennes won the match 2-1. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Equipe", ο Έντινσον Καβάνι σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το έντονο ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτησή του.

Μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο θεωρείτο δεδομένο πως ο Έντινσον Καβάνι θα αποχωρούσε από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού η παρουσία των Νεϊμάρ, Κιλιάν Εμπαπέ και Μάουρο Ικάρντι είχε μειώσει σημαντικά το χρόνο συμμετοχής του την εφετινή σεζόν.

Άλλωστε, δεν θα ήταν δύσκολο για εκείνον να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο, η Ίντερ και η Νιούκαστλ, εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπερμούδες υποστήριξε πως όνειρο του "Matador" είναι να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σημερινό (26/4) ρεπορτάζ της " Equipe", ο Oυρουγουανός φορ σκέφτεται έντονα να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα για ακόμα ένα ή δύο χρόνια εξαιτίας του κορονοϊού. Το δημοσίευμα, που στηρίζεται σε πληροφορίες από το περιβάλλον του, αναφέρει πως ο 32χρονος στράικερ θεωρεί καλύτερο να παραμείνει στο Παρίσι για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμα, καθώς η κατάσταση με τον ιό είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Προς το παρόν, ο Καβάνι βρίσκεται στην πατρίδα του και αναμένει ενημέρωση για το αν και πότε θα συνεχιστεί το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και το Champions League, με την Παρί να είναι πρωτοπόρος στη Ligue 1 και στους "8" της κορυφαίας τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ