ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ Ιτιχάντ: Με Πρίγιοβιτς ξεπερνάει τα 50.000.000 ευρώ σε μεταγραφές

Αλ Ιτιχάντ: Με Πρίγιοβιτς ξεπερνάει τα 50.000.000 ευρώ σε μεταγραφές

Η Αλ Ιτιχάντ πολιορκεί τον Πρίγιοβιτς και αν τον πάρει θα φτάσει τα 50.000.000 ευρώ σε μεταγραφές, ενώ πέρυσι δεν είχε πληρώσει τίποτα! Διαβάστε ποιοι παίκτες φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας του Μπίλιτς και ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος.

Η Αλ Ιτιχάντ άνοιξε την κάνουλα και τα "πετροδόλαρα" ρέουν και κάνουν τον Σλάβεν Μπίλιτς να χαμογελά, διότι οι Άραβες έχουν ρίξει μπόλικο χρήμα στη μεταγραφική αγορά από το καλοκαίρι και ντύνουν στα "κιτρινόμαυρα" ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Σαφώς και σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργούνται υπεραξίες, αλλά στο τέλος της ημέρας μετράει ποιος υπέγραψε και με πόσα.

Η πλατφόρμα του transfermarkt έχει καταγράψει τη μεταγραφική πορεία της ομάδας που κυνηγάει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχει πληρώσει σε αγορές παικτών 40.000.000 ευρώ, χωρίς να συμπεριλάβουμε τα συμβόλαια! Και αν κλείσουν και τον "Πρίγιο" του ΠΑΟΚ τότε θα ξεπεράσουν την "50αρα" μέσα σε λίγους μήνες.

Συνολικά, το κλαμπ από την Τζέντα έχει πραγματοποιήσει 16 μεταγραφές εντάσσοντας στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά και το εξωτερικό. Τα ποσά των εγχώριων μεταγραφών δεν έχουν προσδιοριστεί οπότε θα δούμε τι έχουν δώσει οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ στους ξένους.

Γκάρι Ροντρίγκες, winger: 9 εκατ. ευρώ - Γαλατασαράι

Σανογκό, αμυντικός μέσος: 7 εκατ. ευρώ - Γιούνγκ Μπόις

Ρομαρίνιο, επιθετικός: 7 εκατ. ευρώ - Αλ Τζαζίρα

Μανουέλ Ντα Κόστα, αμυντικός: 4,5 εκατ. ευρώ - Μπασακσεχίρ

Πέσιτς, επιθετικός: 4,2 εκατ. ευρώ - Ερυθρός Αστέρας

Μαρσέλο Γκρόε, τερματοφύλακας: 2,6 εκατ. ευρώ - Γκρέμιο

Βαλβίντια, μέσος: 2,9 εκατ. ευρώ (δανεικός) - Ιντερνασιονάλ

Τιάγκο Καρλέτο, αριστερό μπακ: 2,3 εκατ. ευρώ - Ατλέτικο Παραναένσε

Μάθιου Τζούρμαν, στόπερ: 500.000 ευρώ - Σουόν Μπλούγουινγκς

Το ενδιαφέρον, βέβαια, πέραν των φετινών μεταγραφών είναι τι έχει κάνει πέρυσι και πρόπερσι η ομάδα που αν σπάσει τη ρήτρα του Πρίγιοβιτς θα έχει ξοδέψει πάνω από 50.000.000 ευρώ σε μεταγραφές. Έχουμε και λέμε, πάντα σύμφωνα με το transfermarkt, το 2017/2018 η Αλ Ιτιχάντ ενισχυθεί μόνο από τη Σαουδική Αραβία και χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ! Το 2016/2017 η "Ενωση" δαπάνησε μόλις 5,75 εκατ. ευρώ πραγματοποιώντας τρεις προσθήκες, οι δύο μάλιστα με δανεισμό.

Ο "ΠΡΙΓΙΟ" ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ

Δύο είναι τα μεταγραφικά ρεκόρ στην ιστορία της Αλ Ιτιχάντ. Οι Άραβες είχαν αγοράσει με 9.000.000 ευρώ το 2006 τον Βραζιλιάνο Βάγκνερ (σ.σ. επιτελικός μέσος, 21 ετών τότε) και πριν από μερικές ημέρες με το ίδιο ποσό τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Εφόσον αποκτηθεί ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, τότε ο Σέρβος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος του κλαμπ κατά ένα εκατομμύριο ευρώ περισσότερο από τους δύο που διαβάσατε. Εκτός από τα 10.000.000 για τη μεταγραφή, η Αλ Ιτιχάντ μην ξεχνάμε πως προσφέρει στον έμπειρο φορ ηγεμονικό συμβόλαιο μέχρι το 2023 που θα τον κάνει πλουσιότερα κατά 30.000.000 ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ