ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλ Ιτιχάντ: Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην ομάδα που θέλει τον Πρίγιοβιτς

Galatasaray's forward Garry Rodrigues celebrates after scoring against Lokomotiv Moscow during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Lokomotiv Moscow in Istanbul, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo)
Galatasaray's forward Garry Rodrigues celebrates after scoring against Lokomotiv Moscow during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Lokomotiv Moscow in Istanbul, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo) AP

Η ομάδα που θέλει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, Αλ Ιτιχάντ, ανακοίνωσε την απόκτηση του επίσης πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες. Στα 2.000.000 ευρώ το κέρδος του "Δικεφάλου".

Συνεχίζεται η ενίσχυση για την Αλ Ιτιχάντ, η οποία θέλει τον 29χρονο Σέρβο διεθνή φορ του ΠΑΟΚ - καλύπτει τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ και προσφέρει ετήσιες απολαβές 5.300.000 ευρώ - Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η ομάδα από την Τζέντα μετά την απόκτηση του Μαροκινού πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα, από την Μπασακσεχίρ αντί 4.500.000 ευρώ, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο 28χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποκτήθηκε από τη Γαλατάσαράι αντί 10.000.000 ευρώ! Αυτό σημαίνει ότι τα 2.000.000 ευρώ από το ποσό αυτό θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι όταν ο "Δικέφαλος" συμφώνησε να παραχωρήσει τον Αφρικανό στην "τσιμπόμ", το 2017, τέθηκε όρος να λάβει το 20% επί ενδεχόμενης μελλοντικής μεταπώλησης.

Βοηθός προπονητή στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είναι ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Αλιόσα Ασάνοβιτς. Υπάρχει, όμως, κι ένας ακόμη που έχει πέρασμα από την Ελλάδα. Ίσως μόνο οι οπαδοί του ΟΦΗ να τον θυμούνται. Πρόκειται για τον 26χρονο συμπατριώτη και συνονόματο του Πρίγιοβιτς, Αλεκσάνταρ Πέσιτς, ο οποίος πριν από δέκα (!) χρόνια είχε παίξει στον ΟΦΗ (Α' και Β' Εθνική) για ένα χρόνο, ως ταλεντάκι. Βελτιώθηκε, έφτασε μέχρι και στην Αταλάντα, πανηγύρισε πέρυσι πρωτάθλημα στον Ερυθρό Αστέρα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς (25 γκολ και 17 ασίστ σε 35 ματς!), πήρε μεταγραφή αντί 4,2 εκατ. ευρώ στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά εφέτος έχει πετύχει μόνο ένα γκολ σε 11 ματς, με 804 λεπτά συμμετοχής.

Η Αλ Ιτιχάντ είναι στην 15η θέση (μεταξύ 16 ομάδων), με 6 βαθμούς σε 15 ματς και απέχει 9 βαθμούς από την 12η θέση, που αποτελεί το "σωσίβιο" παραμονής!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ