ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγιαξ: Πήρε 18χρονο wonderkid από τη Φράιμπουργκ

Ecuador's Jordan Rezabala, left, and United States' Alex Mendez challenge for the ball during the quarter final match between USA and Ecuador at the U20 World Cup soccer in Gdynia, Poland, Saturday, June 8, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ecuador's Jordan Rezabala, left, and United States' Alex Mendez challenge for the ball during the quarter final match between USA and Ecuador at the U20 World Cup soccer in Gdynia, Poland, Saturday, June 8, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μέσου, Άλεξ Μέντες από τη Φράιμπουργκ, με τον Αμερικανό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για τον Άγιαξ. Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Μέντες από τη Φράιμπουργκ. Ο 18χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στη δεύτερη ομάδα του "Αίαντα".

Ο Μέντες θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερο ταλέντα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, έχοντας οχτώ γκολ σε 13 συμμετοχές με την U20 των ΗΠΑ. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει κι η Ρεάλ, αλλά οι διοικούντες τον Άγιαξ κατάφεραν να τον πείσουν να υπογράψει με την ολλανδική ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ