ΑΕΛ

Διέψευσε για Αλέξανδρο Γκαλίτσιο η ΑΕΛ, μιλάει με Ασίγκμπα

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΛ διέψευσε δημοσιεύματα που την ήθελαν να ασχολείται με τη περίπτωση του Αλέξανδρου Γκαλίτσιου ενώ στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για συμφωνία με αλλοδαπό στόπερ. Επαφές γίνονται με τον Ασίγκμπα.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η ΑΕΛ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για να διαψεύσει δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τη ΝΠΣ Βόλου για την απόκτηση του Αλέξανδρου Γκαλίτσιου ο οποίος είναι αδερφός του Γιώργου Γκαλίτσιου και αγωνίζεται ως στόπερ.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος πως η ΑΕΛ έχει αρκετούς αξιόλογους στόπερ, συζητά με τον Βαγγέλη Μόρα για την ανανέωση του συμβολαίου και έχει έρθει σε συμφωνία με αλλοδαπό στόπερ.

Ο αλλοδαπός στόπερ με τον οποίο μιλάει η ΑΕΛ είναι ο Ασίγκμπα ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Λαμία και υπάρχει διαφορά στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ΑΕΛ είναι σε επαφές με τον Γκανέζο και οι δυο πλευρές έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού υπάρχουν και άλλες προοπτικές για τον Αφρικανό.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λάρισας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη προκειμένου να μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ. Τόσο για τη χρονιά που πέρασε όσο και για αυτή που έρχεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στη δύσκολη θέση να διαψεύδει για άλλη μια φορά ψευδείς ειδήσεις μεταγραφών διαφόρων παικτών σε αυτήν.

Αυτή τη φορά είμαστε αναγκασμένοι, με όλο το σεβασμό τον οποίον οφείλουμε στην οικογένεια Γκαλίτσιου για τα όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στην ιστορική διαδρομή της ομάδος, να διαψεύσουμε τη μεταγραφή του ιδιαίτερα αξιόλογου ποδοσφαιριστού του ΝΠΣ Βόλου, παλαιού παίκτη του προπονητού μας Σωτήρη Αντωνίου, Αλέξανδρου Γκαλίτσιου στην ομάδα μας.

Δυστυχώς για εμάς στη θέση που αγωνίζεται αυτός ο ιδιαίτερα αξιόλογος ποδοσφαιριστής, έχουν συμβόλαιο μαζί μας οι Νίκολα Ζίζιτς, Νίκος Γκόλιας, Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς, έχουμε ήδη συμφωνήσει με έναν αλλοδαπό στόπερ και πιθανότατα θα αποφασίσει να αγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά μαζί μας ο Βαγγέλης Μόρας, οπότε η απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, έστω κι αν αυτός είναι ιδιαίτερα αξιόλογος όπως ο Γκαλίτσιος, καθίσταται απαγορευτική.

2. Την Πέμπτη 17/5/2018 και στις 18:00 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε όλα τα ΜΜΕ (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και ιστοσελίδες) της Λάρισας και σε όλους τους δημοσιογράφους, ακόμη και σε αυτούς που δεν είνα μέλη της ΕΣΗΕΑ ή του ΠΣΑΤ, ο κ. Αλέξης Κούγιας.

Τα θέματα στα οποία θα αναφερθεί αφορούν το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ και συγκεκριμένα:

Α. Αγωνιστικό και διοικητικό απολογισμό από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι και την ημέρα της συνεντεύξεως,

Β. Αγωνιστικοί στόχοι της σεζόν 2018-19,

Γ. AEL RADIO,

Δ. Αγωνιστική έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδος τη σεζόν 2018-19, και

Ε. Ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι ή οι παραγωγοί εκπομπών οιουδήποτε μέσου να αναγγείλουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη στις 15:00 στους υπευθύνους της ΠΑΕ ΑΕΛ στο τηλέφωνο 2410 259 000.

Η προαναγγελία της συμμετοχής είναι πολύ σημαντική γιατί αυτό και θα καθορίσει τον χώρο διεξαγωγής της συνεντεύξεως, η οποία θα είναι αυστηρά δημοσιογραφική.

3. Εντός του Μαίου θα οριστεί ημέρα απευθείας επαφής του κ. Κούγια με τους οπαδούς της ΑΕΛ (οργανωμένους και μη) είτε στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA είτε στον ανοιχτό χώρο της θύρας των επισήμων, ανάλογα με τον αριθμό των προσώπων που θα προσέλθουν.

4. Οποιοδήποτε ΜΜΕ επιθυμεί να οργανώσει μία εκπομπή είτε συνεντέυξεως του κ. Κούγια, είτε απευθείας επαφής του με τους θεατές και τους ακροατές του, ώστε να απαντηθεί οποιοδήποτε ερώτημα οιουδήποτε σε μία απευθείας εκπομπή απεριορίστου χρόνου, να επικοινωνήσει με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Σωτήρη Μάρκου, ώστε να συμφωνηθεί η ημερομηνία και η ώρα της επικοινωνίας του κ. Κούγια με τους θεατές και τους ακροατές του μέσου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ