ΧΑΪΔΑΡΙ

Διατήρησε τις ελπίδες

Διατήρησε τις ελπίδες
New Image

Σε τροχιά ανόδου παρέμεινε η Καστοριά μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Χαϊδαρίου με 2-1

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την Βέροια, που αγωνίζεται αύριο εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν προδίκαζε το τελικό αποτέλεσμα καθώς η ομάδα του Χαϊδαρίου είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τους τον Κυβελίδη να φθάσουν στην επίτευξη γκολ, αλλά ο επιθετικός του Χαϊδαρίου ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια, με αποκορύφωμα τις φάσεις στο 15' και 36' όταν τα σουτ που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και δεν απείλησαν την εστία του Βούλγαρη.

Η μορφή του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Καστοριά να γίνεται πιο απειλητική και να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 56' με σουτ του Κανωτίδη. Στο 57' το Χαϊδάρι είχε διπλή ευκαιρία με τους Σαγανά και Μανουσάκη αλλά ο Λυμπερόπουλος έδιωξε ισάριθμες φορές.

Στο 69' μίλησε η επιθετική δεινότητα του Ηλία Σολάκη αφού πέρασε τον Μπελεγρίνη με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Το Χαϊδάρι ανέβασε την απόδοση του για να φθάσει στην ισοφάριση και το κατάφερε με τον Φρίμπονγκ στο 82' με τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή.

Το παιχνίδι κυλούσε προς την λήξη του και όλα έδειχναν ότι η Καστοριά θα αποχαιρετούσε τις ελπίδες για άνοδο, ωστόσο το δοκάρι του Πέτκοβιτς στο 89' που μόλις είχε μπει στον αγώνα, ήταν προάγγελος του τέρματος που θα πετύχαινε ο Σολάκης στο 91' μετά από μπαλιά του Σαββίδη και με διαγώνιο σουτ η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Βούλγαρη. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χαϊδάρι: Boύλγαρης, Παπαδόπουλος, Μπελεγρίνης, Τσιτσομήτσος, Γκουντελίτσας(89' Υφαντής), Κώττης, Φρίμπονγκ, Μανουσάκης(70' Λαμπρόπουλος), Σαγανάς, Τάτος, Κυβελίδης(77' Λυσάνδρου).

Καστοριά: Λυμπερόπουλος, Χασιώτης, Ιασωνίδης, Μεσέρδης, Παλαιοδήμος(88' Λούκας), Χαλκίδης(75' Ιωαννίδης), Σαββίδης, Χατζής, Σικαλόπουλός, Σολάκης, Κανωτίδης(87' Πέτκοβιτς).

Οι υπόλοιποι αγώνες της ημέρας:

Κυριακή 18:00



Εθνικός Αστέρας - Μεσσηνιακός
Καλλιθέα - Εθνικός
Προοδευτική - Ηλυσιακός
Πανθρακικός - Πανσερραϊκός
Αστέρας Τρίπολης - Θρασύβουλος
Καλαμάτα - Νίκη Βόλου
ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια (20:00)

Δευτέρα 18:00





Λεβαδειακός - Αγρ. Αστέρας


























TAGS ΧΑΪΔΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ