ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάψευση... x3

Διάψευση... x3
INTIME SPORTS

Άλβες, Ρολάντο και Γκέντσογλου δεν υπάρχουν στην ερυθρόλευκη μεταγραφική ατζέντα, παρά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Από την στιγμή που είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες ενόψει του Ιανουαρίου προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του, είναι φυσικό επόμενο αρκετά ονόματα να δουν το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Μπρούνο Άλβες, Ρολάντο και Σάββας Γκέντσογλου είναι μια τριάδα ποδοσφαιριστών που "έπαιξε" στα σενάρια των τελευταίων ημερών, ωστόσο κατά τα φαινόμενα κανείς από τους προαναφερθέντες δεν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Κυριακής (21/12) οι Πειραιώτες προχώρησαν σε διάψευση... x3, τονίζοντας πως κανείς από τους Άλβες, Ρολάντο και Γκέντσογλου δεν βρίσκεται στην ερυθρόλευκη μεταγραφική ατζέντα.

Εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται και η περίπτωση του Τόμας Ροζίτσκι της Άρσεναλ. Όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι και τις διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ και τον παίκτη, όσο και για το αν επιθυμεί ο Τσέχος διεθνής να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Υπόθεση που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο 48ώρο.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επαφές τους με σκοπό να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό, έχουν πάντα στα υπόψιν την περίπτωση ενίσχυσης με έναν ακραίο κυνηγό, ενώ είναι ανοιχτοί σε κάθε ενδιαφέρουσα υπόθεση που μπορεί να προκύψει μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ