ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα το παλέψει για Ροζίτσκι

Θα το παλέψει για Ροζίτσκι

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη και ένας στόχος που θα παλέψει, είναι αυτός που ακούει στο όνομα Τόμας Ροζίτσκι. Από την Ισπανία πιθανότατα θα προκύψει ο νέος στόπερ.

Στόπερ και ακραίος κυνηγός είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ερίκ Αμπιντάλ ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν για τους Πειραιώτες, δίνοντας το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη.

Στις θέσεις των ακραίων στην γραμμή κρούσης, επίσης υπάρχει αναγκαιότητα ενίσχυσης, καθώς Ντουρμάζ, Γκαζαριάν και Ντοσεβί έχουν προσφέρει ελάχιστα, ενώ με τον Αφελάι τα πράγματα είναι ρευστά όσον αφορά το μέλλον του στο Λιμάνι, κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο Μίτσελ.

Ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν στραμμένη την προσοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις που μπορούν να δώσουν ποιότητα στο ρόστερ. Μια από αυτές είναι και ο Τόμας Ροζίτσκι, όνομα που επανέρχεται στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά.

Ο Τσέχος διεθνής κεντρικός μέσος παίζει ξανά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, που χάνει τον Εντινγκά για το Κόπα Άφρικα, έχει τραυματία τον Μιλιβόγεβιτς (επιστρέφει τέλη Γενάρη) και θεωρητικά χρειάζεται ενίσχυση στην μεσαία γραμμή. Ο Ροζίτσκι μπορεί να αγωνιστεί και πιο κοντά στον ασβέστη, όχι όμως σαν παίκτης γραμμής αλλά ως εσωτερικός μέσος.

Στα 34 του πλέον, ο Τσέχος θεωρεί πως έχει ακόμη 2 χρόνια μπάλας σε υψηλό επίπεδο και είναι προβληματισμένος για τον πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής που του έχει εμπιστευθεί έως τώρα στη σεζόν ο Αρσέν Βενγκέρ. Μόλις 8 εμφανίσεις για όλες τις διοργανώσεις και 165 λεπτά συμμετοχής, μετράει την φετινή σεζόν ο Ροζίτσκι με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Φυσικά οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, ωστόσο φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν για την απόκτηση του παίκτη.

Από την Ισπανία ο στόπερ

Παράλληλα οι Πειραιώτες τρέχουν την υπόθεση του στόπερ, που τους "καίει" τη δεδομένη στιγμή. Ο Μποτία θα λείψει τουλάχιστον για ενάμιση μήνα, ο Αυλωνίτης έχει έναν ύπουλο τραυματισμό και ο Αμπιντάλ κρεμάει τα παπούτσια του. Μονάχα ο Σιόβας έχει απομείνει ως καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός και είναι ηλίου φαεινότερο πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος πρέπει να υπάρχει και άλλος στόπερ στο ρόστερ.

Αυτός ο... άλλος λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχεται από την Ισπανία και την Primera Division. Ο Μίτσελ θέλει παπούτσι από τον τόπο του, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή με δύο ποδοσφαιριστές και ο Ισπανός τεχνικός αισιοδοξεί πως μέχρι το τέλος του μήνα θα βρει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη τον παίκτη που θα του λύσει πολλά από τα προβλήματα στην καρδιά της "ερυθρόλευκης" άμυνας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ