ΑΕΚ

Διακοπή και μετάθεση της δίκης Ψωμιάδη για 19/9

Διακοπή και μετάθεση της δίκης Ψωμιάδη για 19/9
INTIME SPORTS

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά στην υπόθεση "Ψωμιάδη". Η υπεράσπιση του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, επεδίωξε και πέτυχε την διακοπή της δίκης για τις 19/9 του 2013 με την αιτιολογία ότι η έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια δεν έχει τελεσιδικήσει και δεν έχει πάρει σχετική έγκριση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης...

Μετά από διακοπή μιας ώρας περίπου, από την στιγμή που ξεκίνησε η εκδίκαση και διακόπηκε για να εξεταστεί το αίτημα αναβολής της υπεράσπισης, ο Δικαστής της υπόθεσης Ψωμιάδη αποφάσισε να δώσει ακόμα μια αναβολή, λόγω της μη έγκυρης έκδοσης του κατηγορουμένου από τα Σκόπια.

Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και το γεγονός ότι ο βασικός δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο κατηγορούμενος, δεν θα μπορούσε να δώσει το παρών στη δίκη, καθώς είναι συνήγορος του Τζοχατζόπουλου και έπρεπε να απουσιάσει!

Φτάσαμε στην... 9η αναβολή

Για ακόμα μια φορά λοιπόν η πλευρά Ψωμιάδη κατάφερε αυτό που ήθελε. Με τεχνάσματα, τα οποία προκάλεσαν για ακόμα μια φορά τους παρευρισκόμενους, κατάφεραν να κερδίσουν ακόμα μια αναβολή, κάτι που φέρνει την ΑΕΚ σε δυσμενέστερη θέση.

Η νέα ημερομηνία της δίκης ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, ωστόσο μέχρι τότε δεν γνωρίζει κανένας τι θα έχει συμβεί, καθώς την 6 Ιουνίου η ΠΑΕ θα πάει σε επίσημη εκκαθάριση, πάνω στην οποία μπορεί να πιαστεί ο Ψωμιάδης αναφέροντας ότι δεν υπάρχει πλέον η ανώνυμη εταιρία που τον διώκει.

Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να συνεχίσει την διεκδίκηση των χρημάτων

Μετά και την απόφαση του Γ' Τριμελές εφετείο κακουργημάτων, με την οποία έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής των συνηγόρων υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη, η υπόθεση μπλέκει και η λύση προκειμένου να έχει ελπίδες η ΑΕΚ για να διεκδικήσει τα χρήματα της είναι μονόδρομος.

Η ΠΑΕ μετά και την 7η Ιουνίου θα έχει μπει οριστικά σε καθεστώς εκκαθάρισης και η Ανώνυμη Εταιρεία δεν θα υφίσταται. Ωστόσο, τα χρήματα της η ΑΕΚ θα μπορέσει να τα διεκδικήσει εκχωρώντας τα δικαιώματα της σε φυσικό πρόσωπο που θα αναλάβει να κυνηγήσει την υπόθεση, μέχρι το τέλος.

Ο άνθρωπος αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει αυτό το δύσκολο φορτίο, θα είναι, ο νομικός εκπρόσωπος του δικεφάλου, ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Νικολαϊδης: "Απίστευτος ο Ψωμιάδης, του βγάζω το καπέλο"

Έκπληκτος και εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του Μάκη Ψωμιάδη, εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης λίγο μετά την απόφαση του Γ' Τριμελές εφετείου για την... 9η αναβολή της υπόθεσης. "Τα βάζει μόνος του με όλους, αλλά κερδίζει πάντα. Του βγάζω το καπέλο"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ