ΑΕΚ

Νικολαΐδης: "Βγάζω το καπέλο στον Ψωμιάδη"

Νικολαΐδης: "Βγάζω το καπέλο στον Ψωμιάδη"
INTIME SPORTS

Έκπληκτος και εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του Μάκη Ψωμιάδη, εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης λίγο μετά την απόφαση του Γ' Τριμελές εφετείου για την... 9η αναβολή της υπόθεσης. "Τα βάζει μόνος του με όλους, αλλά κερδίζει πάντα. Του βγάζω το καπέλο"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης που παρουσιάστηκε σήμερα (30/5) στο Γ' Τριμελές εφετείο, ως ένας εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη για τα χρήματα που υπεξαίρεσε από τα ταμεία της ΑΕΚ, για ακόμα μια φορά έφυγε από την αίθουσα απογοητευμένος και παράλληλα εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του Ψωμιάδη απέναντι στο κράτος

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

"Θέλω πολύ να πω ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας καταπληκτικός τύπος, που καταφέρνει να βγαίνει νικητής για εννιά συνεχόμενα χρόνια. Καταφέρνει να παίζει μόνος του απέναντι στο Ελληνικό δημόσιο, την ΑΕΚ, την δικαιοσύνη, την λογική, αλλά καταφέρνει να μας κερδίζει. Με αποδεδειγμένα εγκλήματα εις βάρος του δημοσίου και της ΑΕΚ. Ειλικρινά του βγάζω το καπέλο και ας προβληματιστεί ο οποιοσδήποτε σε αυτή την χώρα που ζούμε, ποια θα είναι η συνέχεια".

- Θεωρείται κωμωδία όλο αυτό που γίνεται;

"Δεν θέλω να πω τίποτα άλλα. Απλά εννιά χρόνια έρχομαι στο δικαστήριο Όχι μόνο εγώ. και ο ΣΔΟΕ και το ελληνικό δημόσιο".

- Πιστεύετε ότι έχει τελειώσει η υπόθεση;

"Απο την στιγμή που η υπόθεση πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο και απο ότι διαβάζω και μαθαίνω η ΑΕΚ θα λυθεί ως εταιρεία σε δύο – τρεις εβδομάδες και δεν θα μπορεί να παρίσταται απέναντι του. Νομίζω ότι οι πιθανότητες νίκες σε αυτό το επίπεδο θα είναι λιγοστές. Αλλά δεν είμαι νομικός για να σας απαντήσω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ