ΑΕΚ

Το λιγότερο 600 χιλ. ευρώ για 3 χρόνια

Το λιγότερο 600 χιλ. ευρώ για 3 χρόνια
INTIME SPORTS

Αυτά τα χρήματα θεωρεί ο ατζέντης Καινούργιος ότι θα βρει εύκολα στο εξωτερικό ο Ταξιάρχης Φούντας στον οποίο φαντάζει ως μικρό ποσό αυτό των 280.000 ευρώ που του προσέφερε σε πρώτη φάση η ΑΕΚ για την ερχόμενη τετραετία!

Ο Ταξιάρχης Φούντας είναι ομολογουμένως ένα ακατέργαστο διαμάντι. Έχει μεγάλη προοπτική και ασφαλώς θα μπορούσε με πολλή δουλειά και προσήλωση να διαγράψει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό…

Το ότι όμως με 5 καλά ματς σε μία σεζόν θα βρει συμβόλαιο 600 χιλ. ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια (μίνιμουμ αποδοχές μάλιστα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ατζέντης του Καινούργιος) ακούγεται τουλάχιστον υπερβολικό αν όχι υπερφίαλο.

Η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο ύψους 280.000 ευρώ για την επόμενη τετραετία (30+50+80+120 τα ποσό ανά σεζόν), ωστόσο ο ατζέντης του πιστεύει ότι μπορεί εύκολα να του βρει τις (υπερ)διπλάσιες αποδοχές σε ομάδα του εξωτερικού για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η ανατροπή του σκηνικού θεωρείται πλέον απίθανη και στην ΑΕΚ είναι εκνευρισμένοι με το θέμα αυτό καθώς ο εν λόγω ατζέντης άλλα τους είχε υποσχεθεί και αλλιώς πορεύτηκε.

Το βέβαιο είναι ότι δύσκολα θα ξανακάνουν δουλειές μαζί του ή θα τον εμπιστευτούν σε εισηγήσεις του καθώς δεν έχει πλέον την καλύτερη των σχέσεων ούτε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον οποίο παλαιότερα υπήρχε συνεννόηση.

Ο Φούντας ασφαλώς και θα μπορούσε μελλοντικά να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, εξυπακούεται ότι έχει τα φόντα για μεγάλη καριέρα, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να πείσει αγωνιστικά ότι τα αξίζει όπου κι αν συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ