ΑΕΚ

"Θετικοί" να μείνουν Παυλής και Καλογέρης

"Θετικοί" να μείνουν Παυλής και Καλογέρης
INTIME SPORTS

Τόσο ο Μιχάλης Παυλής, όσο και ο Αινείας Καλογέρης είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να μείνουν και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ

Θετική αναμένεται ότι θα είναι η απάντηση του Μιχάλη Παυλή στην πρόταση της ΑΕΚ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι θα δυσκολευτεί αρκετά μέσα στη χρονιά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ομάδα στα δύσκολα.

Οι 15.000 ευρώ που του προσέφερε η Ένωση χωρίς σπίτι, το οποίο θα πρέπει να πληρώνει ο ίδιος, θα τον δυσκολέψουν ωστόσο θα ψάξει να βρει την εναλλακτική λύση με το να συγκατοικήσει με κάποιον συμπαίκτη του και θα παραμείνει στην ομάδα, διεκδικώντας ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο του χρόνου στη Β' Εθνική.

Από εκεί και πέρα, ο Αινείας Καλογέρης ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν καθώς τραυματίστηκε και έχασε όλη την χρονιά χωρίς να προλάβει αποδείξει τι αξίζει.

Ωστόσο, τα όσα έχει δει ο Τραϊανός Δέλλας του αρκούσαν για να τον κρατήσει στην ομάδα και μετά την πρόταση της ΑΕΚ, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πει και εκείνος το "ναι" και να συμβάλει στη προσπάθεια και την αναγέννηση της ομάδας ξεκινώντας από την Γ' Εθνική.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ