ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δερμιτζάκης: ''Δεν είναι καλά τα σημάδια''

Δερμιτζάκης: ''Δεν είναι καλά τα σημάδια''
Δερμιτζάκης INTIME SPORTS

Παράπονα από τη διαιτησία του Αμπάρκιολη στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ έχουν στον Εργοτέλη. Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στη συνέντευξη Τύπου.

Είπε στην αρχή: ' 'Ήταν ένα ντέρμπι με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ανάμεσα σε δυο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν το ματς. Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Καταλαβαίνω τις ερωτήσεις που θα δεχθώ. Υπάρχει μια πίκρα''.

Ανέφερε για για τον Αμπάρκιολη: ' 'Δεν έχω ασχοληθεί με τη διαιτησία. Δε θα αναφερθώ σε αυτό. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στο προηγούμενο στην έδρα μας, φαίνεται ότι τα σημάδια δεν είναι καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Επιβάλλεται να το κάνουμε για την ομάδα μας.

Παιχνίδια όπως αυτό μόνο κέρδος μπορεί να είναι για να πεισμώσουμε και να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Εργοτέλη που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν. Δεν βγήκε η ποιότητα των ομάδων. Στο δεύτερο ημίχροο το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο''.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ