EURO

Δεν παίζει στο Euro ο Κομπανί

Δεν παίζει στο Euro ο Κομπανί

Ο Βενσάν Κομπανί ανακοίνωσε ότι ο τραυματισμός του στερεί τη συμμετοχή στα γήπεδα της Γαλλίας, όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα επανέλθει δριμύτερος.

"Θα χάσω το Euro. Για μένα αυτά είναι πολύ δυσάρεστα νέα" αρχίζει το μήνυμα του στο Facebook ο Βενσάν Κομπανί. Ο Βέλγος στόπερ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο δεύτερο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Μάντσεστερ Σίτι.

"Θα μπορούσα να κάτσω και να λυπάμαι τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να φοβηθώ για την καριέρα μου, όπως κάνουν άλλοι. Θα μπορούσα να τα παρατήσω. Αλλά αυτός δεν είμαι εγώ" συνέχισε ο Κομπανί.

"Εγώ αποφασίζω για το μέλλον μου. Είμαι δουλευταράς και μαχητής και εάν είστε το ίδιο, μπορείτε να με καταλάβετε. Η επιτυχία μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Θα παραμείνω, λοιπόν, ήρεμος και θετικός. Θα συνεχίσω σε αυτό το μονοπάτι με πιο θετικές σκέψεις από ποτέ" έγραψε, έπειτα.

Καταλήγοντας, ο Κομπανί εκφράζει την αισιοδοξία του και δηλώνει στους ακολούθους του "ποτέ μην εγκαταλείπεις, Βενσάν Κομπανί".

Δείτε την ανάρτηση του Βέλγου στο Facebook:

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ