ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Δεν παίζει με Αμιάν ο Νεϊμάρ

Δεν παίζει με Αμιάν ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ δεν θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση με την Αμιάν, καθώς, όπως γνωστοποίησε η γαλλική λίγκα, δεν κατατέθηκαν εγκαίρως όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Το ντεμπούτο του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μετάθεση μίας εβδομάδας, αφού, όπως ανακοίνωσε η γαλλική λίγκα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν μπορεί να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Αμιάν (05/08, 18:15) για την πρεμιέρα της Ligue 1 επειδή δεν κατατέθηκαν εγκαίρως όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τη γαλλική ομάδα έπρεπε να στείλουν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, δηλαδή μέχρι την παραμονή του αγώνα, το πιστοποιητικό διεθνούς μεταγραφής (CIT) του 25χρονου επιθετικού. Όμως, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις υπήρξαν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η -τυπική- ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ωστόσο, ο Νεϊμάρ πρόκειται να δώσει κανονικά το παρών στα VIP του "Παρκ ντε Πρενς" το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στον αγωνιστικό χώρο πριν απ' την έναρξη του αγώνα προκειμένου να γνωρίσει την αποθέωση απ' τους φίλους της Παρί, οι οποίο αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.

Photo Credits: PSG Officiel

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ