ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πάει στη FIFA ο Νέρι

Δεν πάει στη FIFA ο Νέρι
καστιγιο

Επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι ο Καστίγιο, ο οποίος δεν θα προσφύγει στη FIFA. Πρόβλημα με Λεονάρντο

Φαίνεται πως όσο και αν θέλει ο Νέρι Καστίγιο, να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε (τον Ολυμπιακό) δεν πρόκειται να τα καταφέρει, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Ο Μεξικάνος επιθετικός, βρέθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, ώστε να συζητήσει με την νομική υποστήριξη της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, την περίπτωση να απευθυνθεί στη FIFA για να κερδίσει την ελευθερία του και να επιστρέψει στο λιμάνι.
Οι νομικοί σύμβουλοι της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, δεν είχαν διαφορετική αντίληψη της υπόθεσης από εκείνους του ίδιου του Νέρι Καστίγιο και αποφάνθηκαν πως μια τέτοια προσφυγή δεν θα έχει καμία τύχη, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει ομάδα και αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ο δανεισμός του ισχύει ακόμα.

Έτσι, ο 24χρονος επιθετικός, αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, με προορισμό την Αγγλία, ώστε να ενταχθεί και πάλι στους "Πολίτες" του Ρομπίνιο και της νέας διοίκησης, οι οποίοι όμως έχουν σαφώς πιο δυνατό ρόστερ από πέρυσι. Κάτι που σημαίνει πως ο "Νιντέντο" θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Μάρκ Χιούζ.

Ενοχλήσεις ο Λεονάρντο

Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Τζόρτζεβιτς και ο Στολτίδης έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Λεονάρντοπου έκανε κι' αυτός ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού μηρού.

Το απόγευμα οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 19.30.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ