ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και χωρίς Νέρι ο ΟΣΦΠ ξέρει...

Και χωρίς Νέρι ο ΟΣΦΠ ξέρει...
ντιογκο γκαλετι τζορτζεβιτς

Ο Νέρι δεν ήρθε όμως το ρόστερ είναι δυνατό και έτοιμο για τίτλους. Έρχεται πρόστιμο από UEFA

Οι ερυθρόλευκοι ήταν φανερό πως χρειαζόντουσαν ενίσχυση στην γραμμή κρούσης και γι' αυτό άλλωστε κινήθηκαν για την μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο, όμως λογάριασαν δίχως την "σκληρή" Σαχτάρ.
Μπορεί να ήθελε η νύφη και ο γαμπρός όμως οι Ουκρανοί σε ρόλο πεθεράς κατάφεραν να χαλάσουν έναν γάμο που θα έδινε χαρά και στους δύο.

Η ομάδα του Ντόνετσκ ανέβασε ξαφνικά τις απαιτήσεις της την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στα 3 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον διεθνή Μεξικανό για έναν χρόνο δανεικό στον Ολυμπιακό και τα χαμόγελα έγιναν κατήφεια τόσο στον Πειραιά όσο και στην πλευρά του Καστίγιο.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για να πάρει έναν παίκτη δανεικό για έναν χρόνο και παρά την σφοδρή επιθυμία, το φλερτ δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Όπως έχει προκύψει ο Καστίγιο θα προσφύγει στην FIFA προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του και να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα όμως όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα οι πιθανότητες να τα καταφέρει δεν είναι με το μέρος του.

Αν βέβαια ο 24χρονος βγει κερδισμένος απ' αυτή την μάχη, στον Ολυμπιακό δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα δεχθούν με ευχαρίστηση το "δώρο" του Νέρι.

Πλέον στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας προχωρούν με το υπάρχον υλικό που μόνο ελλιπές δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς η διοίκηση φρόντισε να φέρει την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο σπουδαίους παίκτες (Λέτο, Ντιόγκο, Ντουντού, Αβραάμ Παπαδόπουλο κ.α).

Τώρα αν η απόκτηση μονάχα ενός επιθετικού (Ντιόγκο) κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό, θα το δείξει ο χρόνος όμως λύσεις στον ερυθρόλευκο πάγκο υπάρχουν και είναι λύσεις πολυτέλειας.

Έρχεται πρόστιμο από UEFA

Χρηματικό πρόστιμο θα επιβληθεί στον Ολυμπιακό από την UEFA για τα όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση στο "Καραϊσκάκη", σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η πρώτη έκθεση του παρατηρητή του αγώνα αναφέρει όσα συνέβησαν έξω από το Φαληρικό στάδιο όμως γράφει επίσης πως κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έγινε το παραμικρό.

Επίσης ο παρατηρητής δεν κάνει λόγο για το συμβάν κατά την διάρκεια της προπόνηση της Ανόρθωσης την παραμονή του αγώνα.

Όπως όλα δείχνουν οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό του στο ματς με την Νόρτζελαντ αφού η UEFA θα τους επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο.

Συνάντηση Κόκκαλη-Χρυσικόπουλου


Συνάντηση είχαν το πρωί στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Οι δύο τους μίλησαν για τις μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού ενώ δεν αποκλείεται να αναφέρθηκαν και στην περίπτωση Καστίγιο και την καταγγελία του διεθνή Μεξικανού στην FIFA.

Επιστροφή στα... βάσανα την Τετάρτη

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στην καθημερινότητα των προπονήσεων την Τετάρτη, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με "σύμμαχο" την διακοπή του πρωταθλήματος ο Ισπανός τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να προβεί σε αρκετές δοκιμές προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Βάσκος προπονητής ήρθε το φετινό καλοκαίρι στο μεγάλο λιμάνι και ακόμα μαθαίνει την ομάδα κάτι που σημαίνει πως η διακοπή μόνο σε καλό μπορεί να βγει.

Πάντως μέχρι στιγμής κάποιοι αυτοματισμοί και το στυλ που θέλει να εφαρμόσει ο Βαλβέρδε στην ομάδα αρχίζουν να βγαίνουν στο γήπεδο.

Τα πρώτα χαμόγελα είναι γεγονός στον Πειραιά από την νίκη και το ώραιο θέαμα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως πλέον οι παίκτες και ο προπονητής των ερυθρολεύκων σκέφτονται μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη στα "Πηγάδια".







































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ